Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽE OZLJEDE

Podolnjak pao niz stubište i slomio dva rebra

Robert Podolnjak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.10.2016.
u 11:35

Zbog pneumotoraksa i puknuća rebara bit će dulje zadržan na liječenju

Saborski zastupnik Mosta Robert Podolnjak na liječenju je u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, nakon što je u četvrtak uoči gostovanja na HTV-oj emisiji "Otvoreno" pao niz stubište i zadobio teže ozljede.

Kako se neslužbeno doznaje, Podolnjak se oskliznuo na stubištu i u padu su mu pukla dva rebra i ozlijeđeno je plućno tkivo, zbog čega je zadržan na liječenju u Klinici na Jordanovcu.  

Zbog pneumotoraksa i puknuća rebara bit će dulje zadržan na liječenju. 

Podolnjak tako neće prisustvovati današnjoj konstituirajućoj sjednici novog saziva Hrvatskog sabora, u kojemu bi, po pisanju medija, trebao zadržati istu funkciju predsjednika Odbora za Ustav, koju je obnašao i u prošlom sazivu.

>> Podolnjak još 1992. godine objasnio zašto je promijenio prezime

Komentara 7

Avatar navijač
navijač
12:11 14.10.2016.

Zašto bi netko mijenjao prezime ako nije izrazito ružno? To je pravo pitanje, kao da je on jedini Srbin u Hrvatskoj. Time je htio poručiti da je kao Srbin u Hrvatskoj ugrožen , što i jeste temelj velikosrpske politike.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:52 14.10.2016.

jesu mu poslije pada dali da puše?

Avatar nekakav
nekakav
12:07 14.10.2016.

zašto se skriva činjenica da ga je netko od oporbe razbio?! mada ni ovak ne izgleda nešto zdravo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije