Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se

Robert Podolnjak: Nije WikiLeaks - to sam bio ja!

robert podolnjak
MARKO JURINEC / PIXSELL
28.02.2011.
u 15:24

Nezavisni vijećnik tvrdi da je on SDP-u dao ugovore Varaždina i Patafte objavljene na internetu

"Da izbjegnemo moguće maltretiranje zaposlenika gradske uprave, javno obznanjujem da sam ugovore koji su objavljeni na internetskoj stranici SDP-a Varaždin gospodinu Radeliću dao ja. Određeni gradski dužnosnici posumnjali su da su te ugovore neovlašteno i nelegalno dali jedan ili više službenika gradske uprave i da se radi o WikiLeaksu iz gradske uprave" - oglasio se u ponedjeljak nezavisni vijećnik Robert Podolnjak.

Kaže da su do njega došle informacije da se u Gradu provodi svojevrsna istraga oko toga kako su ti ugovori došli u posjed SDP-a jer ih SDP službeno nije tražio.

- Dobio sam ih na temelju zahtjeva za pravo na pristup informacijama. Podsjećam da prema članku 7. tog zakona korisnik koji raspolaže informacijom ima pravo tu informaciju javno iznositi, što sam i učinio. Dakle, sve je učinjeno u skladu sa zakonom i nije bilo nikakvog otuđivanja tih ugovora iz Gradske vijećnice - kaže Podolnjak.

Podsjećamo, riječ je o šest ugovora i aneksa koji se odnose na poslovanje Grada Varaždina s T7 Grupom Davora Patafte.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franc
17:39 28.02.2011.

NA OVOM FORUMU IZVJESNI IWEK JE NAPISAO : ---------------------------------------------------------- 23.02.2011. u 22:24h iwek je napisao/la: Umjesto uvida \"u ugovore i anekse sklopljene između grada Varaždina i T7 Grupe\" stručnjaci bi trebali provjeriti da li je točna priča kako je MBOBO postrojenje koje već dvije godine leži na skladištu a namijenjeno je za preradu otpada u Varaždinu. zapravo stara krama kupljena u inozemstvu uz nekoliko novih dijelova kako bi se zamazalo oči i skupo naplatilo od grada Varaždina. Patafta je uspio nametnuti se Čehoku pa stoga nikada se varaždinski poglavari nisu borili za otvaranje Piškornice. --------------------------------------------------------------------------- PITANJE : ZAŠTO PODOLJNJAK I SDP NE PROVJERE ISTINITOST PRIČA KOJE NAVODI IWEK, ČOVJEK OČITO IZ VARAŽDINA I BLISKIH KRUGOVA GRADSKIH VLASTI ???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije