Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udario ga utegom

Likvidator Ive Pukanića u zatvoru se sukobio s ubojicom Dijane Ćulibrk

matanić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
19.03.2015.
u 17:56

Doznajemo da je Matanića napao Dario Šišaković koji je na izdržavanju kazne zbog ubojstva profesorice Dijane Čulibrk u Zagrebu

Robert Matanić, koji je pravomoćno osuđen zbog likvidacije Ive Pukanića i Nike Franića, na izdržavanju kazne, kako neslužbeno doznajemo, sukobio se s drugim zatvorenikom koji ga je tom prilikom udario utegom u glavu.

Zbog čega su se sukobili za sada je nepoznanica, no poznavajući praksu u ovakvim situacijama zatvorske vlasti će zasigurno provesti internu istragu koja bi mogla rezultirati disciplinskim postupcima protiv zatvorenika. Doznajemo da je Matanića napao Dario Šišaković koji je na izdržavanju kazne zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk u Zagrebu.

>> Ustavni sud odbio tužbe S. Đurovića i Roberta Matanića

Komentara 2

Avatar ciklama
ciklama
18:10 19.03.2015.

slobodno nek se pokokaju, manje tereta proračunu.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
04:26 20.03.2015.

A što je to likvidator, nešto u svezi s porezom ili možda likvdnim poduzećima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije