Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆANJE FOKUSA
Povratak na članak

Robert Kohorst: Američka vlada ne uzima Hrvatsku zdravo za gotovo

Veleposlanik smatra kako je Hrvatska kao američka prijateljica u tamošnjem političkom vrhu godinama bila uzimana zdravo za gotovo.

Komentari 19

DO
dotoresa
22:09 27.06.2018.

Lipo je to Hrvatu čuti. Ma ne će bit drago čuti jugoslavenima u Hrvatskoj. Nadamo se da ste naučili razlikovati Hrvate i jugoslavene.Hrvati su vam oni što su stvorili državu 1991. a jugosloveni su oni koji su je oteli i OPET vladaju. To su oni šta su spašavali Agrokor od Rusa pa im ga dali svega 47%. Hrvati su vam oni šta odlaze iz zemlje a jugosloveni su oni šta "rade" u ANTIFA udrugama Soroša a plaćamo ih mi Hrvati jer su nam na vlasti jugoslaveni. Hrvati su vam oni šta činedu referendum da smanje broj jugoslovena u Saboru a jugosloveni su oni koji kažu da referendum nije za narod.Zato što je narod HRVATSKI. Pripoznat ćete ih i kad komunicirate.Hrvat će govorit istinu ili ŠUTITI (čuven hrvatska šutnja da ne bi morali lagati) a jugoslaven će u prvoj rečenici reči dječju laž a u drugoj če to bit minhauzenovska laž.U trećoj će zanijekati da je ikad s vama razgovara. I još jedno: kad nam budete obratili pozornost,nemojte to učinit tako da Srbiju šlepate uz nas. Vidimo da se ANTIFA diže na oružje u USA ,prijete Trumpu i njegovim fanovima pa vam mi Hrvati dajemo savjet: zatucite to u startu fa ne postanete Hrvati.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:50 27.06.2018.

Dopustit će mo prijateljima da i dalje izučavaju hrvatske pobjedničke akcije na najprestižnijim vojnim učilištima u SAD 🇱🇷 ❤️ 🇭🇷

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:30 28.06.2018.

Bravo, zvuci obecavajuce. Ovaj mi se ne cini kao kolonizator da nam po obicaju pametuje "odozgor" vec bas prijateljski. Mozda od svega toga bude bas uspjesna prica. Njemacki i Austrijski veleposlanici, ugledajte se malo kako se moze postovati zemlja domacin. A ne stalno dociranje pametovanje i podmetanje... a kod vas kod kuce situacija politicki daleko manje pluralisticka.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
21:41 27.06.2018.

propada vrijeme liberalne demagogije i treba se okrenuti stvarnosti. podrška trumpu i usa.

VL
KA
kamenjar0404
19:36 27.06.2018.

Hrvatska I Amerika dva brata velika !!! Druge brace nemamo !!!!

VL
Avatar Autobusijada2018
Autobusijada2018
08:19 28.06.2018.

Pa malu, siromašnu, staru i praznu Hrvatsku nitko ne uzima ozbiljno.

VL
JU
juroqueteamo2
03:17 28.06.2018.

Amerikanci su davali obecanja i Kadafiju a sto su snjim ucinili?

VL
JU
juroqueteamo2
19:53 27.06.2018.

Amerikanci ce uvuci Hrvatsku u velike probleme. Amerikanci se ulizuju Putinu i Hrvatsku ce upotrebiti za prljave poslove (jer sto god Amerikanci rade to su prljavi poslovi). Ne zaboravimo da Amerikanci su nama isto tako kao Srbi (ali jos mnja od Srba) prijatelji. Na kraju rata su dali ultimatum pokojnom Predsjedniku Tudmanu da ce oni gospodariti hrvatskim energetskim sustavom. Da li vi to uopce znate? Da li znate sto Amerika cini pozitivnoga za Hrvatsku? Apsolutno nista! pazite dobro s kakvim otrovnim zmijama idete u krevet. I ne zaboravite da je Amerika najveca "demokracija" koju novac moze kupiti.

VL
JU
juroqueteamo2
20:01 27.06.2018.

Ako ste ikada bili u Americi (izvan velikih gradova) onda znate da je to iskoristen narod koji zivi mizerno i u siromastvu i zato su bili lako prevareni od strane Trumpa koji im je obecavao sve i svasta u sto on sam nikad nije vjerovao. On je na vlasti da se obogati i da obogati krug svojih prijatelja koje je postavio kao veleposlanike sirom EU i svijeta. To nisu posteni ljudi - to su iskoristavaci drugih zemalja za osobnu dobit. Hrvatska mora i te kako paziti da se ne poveze trajno ni sa jednom svjetskom vojnom silom jer ta ce ih sila iskoristiti isto kao sto je to ucinio Hitler. Od kada sam vidio sto Trum cini svome narodu (predsjednik koji samo laze) poceo sam vjerovati u Re-inkarnaciju. Jer njegove lazi su iste koje je i Hitler upotrebljavao. Trump je Hitler ovoga stoljeca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.