Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOREIGN POLICY
Povratak na članak

Robert Gates je umoran i iduće se godine povlaći s dužnosti

Gates bi ured želio napustiti već u siječnju 2011., ali ako se to ne realizira tako rano, svakako planira otići prije kraja iduće godine.

Komentari 3

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:42 17.08.2010.

Oba komentara dole dobra.

VL
Avatar commentator
commentator
11:28 17.08.2010.

Wikileaks ga je dotuk\'o.

VL
VL
vladika
10:13 17.08.2010.

Odluka Gatesa je još jedan od neodgovornih poteza koji stižu iz SAD-a. Nakon što naprave kaos onda se povlače a prodaju sve kao uspjeh. Nema razlike između njihove propale okupacije Iraka i Afganistana. Koliko god oni to uljepšavali nitko nije slijep da ne vidi što ostaje iza njih. Nesloga, koje je doduše i prije bilo, no teror i nestabilnost su neusporedivo veći. Bijeda i glad također. A da ne govorim o zlu i širenju zla (mržnje). O moralnosti takvih osoba ne vrijedi gubiti riječi. Neka se iz čitavog svijeta povuku kući i ostave narode da pišu svoju povijest na tradiciji i kulturnim dostignućima a oni svoju neka i dalje pišu na zakonima divljeg zapada i kaubojštini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.