Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porazne brojke
Povratak na članak

Rođeno 30.627 djece, 1.584 manje nego lani

Očito je da samo veće naknade za rodiljski i roditeljski dopust u državi iz koje se mladi iseljavaju zbog niza problema nisu povećale i neće povećati broj rođene djece, na što su cijelo vrijeme upozoravali i demografi.

Komentari 11

Avatar CHOW
CHOW
09:28 14.12.2017.

Neka, neka, to je nama naša borba dala.....Mala Švicarska.

VL
ML
mladzo69
09:28 01.01.2019.

dobro jutro Nove 2019.godine želim svima nakon nadam se vesele i razuzdane njluđe i najduže noći u godini... Želim vam uspješnu novu 2019,da bude bolja od stare i da se skupa već na idućim izborima izborimo za minimalnu plaću dostojnuu čovijek a ne roba...čekaju nas izbori za euroarlament,predsjednički izbori a kako se ćini i izbori u ličko senjskoj županiji jer proračun za tu županiju nije prošao...anemični premijer VELI da je mladost snaga ove zemlje...otjerali su iz HRVATSKE 500 tisuća hrvata da bi mogli iduće godine uvest 65000 robova...dvosmislenije i dvoličnije osobe od hrvatskog premijera ja već dugo nevidjeh...GRAĐANI hrvatske....ako ste zadovoljni sa minimlcem od 3000 kn neto iziđite na izbore ili nemojte zići...izbor je vaš...ako STE nezadovoljni iznosom MINIMALCA i radom političara policije sudstva zdravstva školstva...IZIĐITE na izbore i KRIŽAJTE LISTIĆ u 1.krugu glasanja u apsolutnoj većini križanih listića sa ciljem rušenja vlasti na svim izbornim jedinicama,bilo lokalnim,parlamentarnim ili predsjedničkim izborima ,izazivanja krize vlasti sve dok nam tehnička vlast ne udovolji NAŠIM zahtjevima da bi opet glasali a ne križali listić...PITANJE JE SAMO građani...glasaći...želite li već OVE godine imati minimalnu neto plaću dostojnu čovijeka PA će te ideju ako VAM se sviđa širit i na zborima u 1.krugu glasanja križat listić...ili ste zadovoljni sa 3000 kn minimalca pa će te glasat za neku od političkih opcija...IZBOR JE VAŠ...nakon izbora doći će novi izbori...ako m

VL
VI
vidum
09:38 14.12.2017.

Problem je u neograničenoj moći interesnih lobija, koji se svim sredstvima bore protiv nataliteta. Poslovni ljudi razvijenih zemalja u sprezi sa političarima, vrše genocid nad vlastitim narodom kako bi u nedostatku domicilne radne snage koristili višestruko jeftiniju stranu. Tu suu i LGBT i feminističke udruge koje u svojoj borbi protiv heteroseksualnog muškarca, uništavaju temelj većeg nataliteta a to je obitelj. Danas je muškarac u obitelji jedno od najobespravljenih bića ovog planeta, i sasvim je razumljivo da si mladi dečki ne žele uništiti život ulaskom u brak. A mi se i dalje čudimo ko pura dreku što nas je sve manje i manje.

VL
KR
krakatau
09:22 14.12.2017.

Što prije se ta paradržava ugasi to bolje za sve.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
08:30 14.12.2017.

Kasno je za sve.Ni 10000 eura po djetetu ne može spriječiti normalan mladi bračni par da potrazi novi, bolji život.Nije sve u parama.....

VL
LI
lipnjak
12:07 14.12.2017.

Ne moze ih se rodit koliko ih se moze iselit.

VL
LI
lipnjak
12:13 14.12.2017.

Ja imam 4-tvero radio pa nisam radio,pa opet radim,kao hrvatski branitelj da ne bude zabune,nikad nisam trazio mirovinu niti sam ikada upirao prstom tko je lažan a tko prav.Mogu sutra otic u svabiju,posao,stan ali ja odavde ne idem nikuda.Ne dam gusta ovim antifasistickim anemicnim drkadijama koji bi bez ispaljenog zrna prisvojili moju Domovinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.