Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rječiti Milanović gubitak arbitraže nije komentirao ni riječju. Znakovito

06.07.2022. u 22:00

Unatoč tome što spominje daljnje pravne mogućnosti, Plenkoviću ne preostaje ništa doli platiti grijeh prethodnih vlada

Komentara 15

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:32 06.07.2022.

Milanović i kasnije most se nisu htjeli nagoditi, karamarko je bio za nagodbu pa su ga mediji razapeli. Rezultat vidimo sada preko 2 milijarde kn je Most i SDP s Milanovićem doslovno spalio.

DU
Deleted user
22:25 06.07.2022.

I tako mi imamo milanovica i njegovu zenicu i most...a ne bismo ih trebali imati na grbači. Nakaradno drustvo uhljeba.

AD
admzaq
01:11 07.07.2022.

Aj da budemo iskreni. Milanović već dugo vremena ništa pametno nije rekao. Tu i tamo je terao inat oko ulaska Finske u Nato, a i to nije odradio do kraja. Njemu smetaju čak i preleti aviona u Zagrebu, jer ga bude dok spava nakon obilnog ručka. Jesam glasao za njega za predsjednika na izborima, ali moram priznati da će uči u anale kao debelo najgori predsjednik ove države. Zapravo. Ispasti će gori predsjednik nego što je bio premijer, što je jako teško za postići. K tome mu niti žena ne pomaže sa kriškama crnog kruha i moljenjem ocjena za sinove. Tu je nešto promrljao kao, ali nije izričito rekao da je protiv toga. Može slobodno zaboraviti na drugi mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije