Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali mladić

Rino Brala zadnji put viđen prije šest dana u Kraljevici

Rino Brala nestao
Foto: Facebook
1/2
28.11.2013.
u 12:25

Obitelj pokrenula potragu za mladićem kojemu se trag gubi od subote 23. studenoga. Imao je tamnoplavu jaknu i traperice, stare bijele tenisice i sivu majicu.

Rino Brala, mladić iz Kraljevice, nestao je prošloga petka 22. studenoga, kad je zadnji put viđen u 1 ujutro kako odlazi iz kafića Captain Hook.

Zabrinuta obitelj i na Facebooku je pokrenula potragu za bilo kakvom informacijom o mladiću, zvanom Ćoro ili Brala, koji je te noći, kako sumnjaju, krenuo kući na Oštro pješice.
– Odonda mu se gubi svaki trag i glas, što je vrlo neuobičajeno za Rina. Policija nam je kazala kako je njegov mobitel zadnji put lociran u Kraljevici u subotu 23. 11. u 11 sati – kažu iz obitelji.

Pokušali su rekonstruirati zadnje trenutke kad je viđen:

U 1 ujutro s petka na subotu izašao je iz kafića Captain Hook i krenuo doma; tad je viđen s nepoznatim dečkima kod Uglice; oko 8 ujutro u subotu je viđen nešto prije skretanja za parkiralište pokraj brodogradilišta na Oštru; zadnja lokacija mobitela je kraljevačko područje u 11 ujutro u subotu; nije pronađeno ništa – ni odjeća, ni osobne stvari, niti Rino.

– Prečešljali smo sve živo na i oko Oštra i Kraljevice. U trenutku nestanka Rino je nosio tamnoplavu jaknu, ispod sivu duksicu, tamnoplave traperice i stare bijele tenisice. Bilo kakve informacije o njemu javite na broj 112.

Od jutra su, obavještavaju, u akciji traganja za mladićem lovačko društvo i DVD Kraljevica te HGSS i policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije