Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ringwald i njegova majka uhićeni zbog dilanja marihuane

stipe ringwald
Foto: Arhiva VL
1/2
24.02.2010.
u 15:07

Kao organizator naveden je "38-godišnjak iz Zagreba koji je 2004. godine u Francuskoj uhićen sa 21 kilogramom hašiša", čime je neslužbeno potvrđeno kako se radi o Stipi Ringwaldu iz Šibenika.

Šibenski policajci uhitili su i proslijedili splitskom USKOK-u četiri osobe koje su osumnjičili za udruživanje radi preprodaje marihuane te su su pronašli 5100 grama "zelene biljne materije karakteristične za opojnu drogu marihuanu", tisuću kuna te više mobitela i bankovnih kartica.

Kao organizator naveden je "38-godišnjak iz Zagreba koji je 2004. godine u Francuskoj uhićen sa 21 kilogramom hašiša", čime je neslužbeno potvrđeno kako se radi o Stipi Ringwaldu iz Šibenika, koji je i policiji i javnosti od ranije poznat  po nizu ekscesnih događaja.

Ringwald, koji se ranije bavio motociklizmom, u posljednjih dvadesetak godina učestalo je na stranicama crne kronike. Bio je sudionik niza teških prometnih nesreća u kojima je bilo smrtno stradalih, više je puta bio uhićen zbog povezanosti s drogom, fizičkim i oružanim obračunima itd.

Osim njega uhićena je i 63-godišnja žena iz Šibenika (neslužbeno je potvrđeno da se radi o Ringwaldovoj majci), u čijoj je kući, tvrdi policija, skrivana marihuana koja je nabavljena iz BIH, te 29-godišnjak iz Bilica i 27-godišnjak iz Vrgorca, koji su je naknadno prodavali.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:27 24.02.2010.

Maloprodaja se kažnjava drastično, a za veleprodaju se prođe lišo! - to vam je pučka izreka na splitskoj tržnici o onome što se učeno zove iudikatura suda u Splitu...

Avatar žič
žič
16:00 24.02.2010.

jos jedan hrvatski apsurd...,,zaslužni sportaš,,.. pa taj bi trebal sjediti doživotno,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije