Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Rimljani su izgradili Cloacu Maximu koja i danas služi svrsi pa tek onda arene i palače

Staro doba – koje je cijenilo svježinu vode, a nije se divilo ljudskom talogu – imalo je jedan dan u godini kad se dopuštalo da svijet bude naopak – karneval

Komentari 4

JO
jocoudriga
20:36 09.03.2019.

Rimljane smo protjerali a eto nisu nam napravili prije toga kanalizaciju....ogledalo njihove nekulture a ne naše....

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
02:47 10.03.2019.

Obala se betonira bez preciscivaca.To je samo vidljivi dio ajsberga. Ronilacka oprema vam omogucuje ulazak u svijet plasicnih i staklenih boca, cvjetajucih tampona, higijenskih ulozaka, cigaret-filtera, ribarskih mreza, raznih aluminijskih limenki, autobilskih guma.Ima i ribica ali zbilja igledaju jadno uo u tom smetlistu.Naravno kad se to gleda izvana more je plavo i bistro.

VL
OK
okolo
23:48 09.03.2019.

kako bih rekli naši dragi, a nostalgičari..u jugi tog nije bilo, nije dao maršal... ili su se i gh ovna jela

VL
ZM
zmihokovic
20:08 09.03.2019.

Zappa ili netko sličan njemu, bi danas to mogao napraviti s Internetom/bilo kojim ekranom ili ekrančićem. Nema niti jednog medija (ustvari jako su rijetki) koji se ne nadmeće u prikazu curenja g....a ili s..ć.e. Sve je prepuno anonimnih mrzitelja i širitelja svojih frustracija. Nema pozitive ni poštovanja, poniznosti. A stara je istina da sve kreće od obitelji. Samo da se pametan zapita, što ste nam učinili, ma tkogod tko nam truje sadašnjost i budućnost, zbog vlastitog profita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.