Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VEĆ GODINU DANA RAZVIJAMO NOVI MODEL'
Povratak na članak

Rimac otkrio koji su test iz Porschea prošli da bi dobili deal za Bugatti

"Smatramo da srednjoročno za Bugatti ima smisla da bude hibridni. Istina je da je Porsche htio da idemo odmah na struju, a mi smo rekli da bismo htjeli još neko vrijeme raditi s benzinskim motorima i to s novim motorom"

Komentari 10

DU
Deleted user
18:14 08.07.2021.

Rimac samo peglaj legedno!

VL
Avatar horuk
horuk
18:28 08.07.2021.

Moze li jedan Bugatti (ili Bugardi kako oni kazu) za nase lijeve pljuvace. Molim za 3.000 Eur ili jeftinije da te i nasi lijevi balkanski neradnici zavole. Iako, naravno oni bi lakocom znali napraviti takav bezvezni elektricni auto odnosno maketu.. Ali im se momentalno neda. Al to moze svako napraviti ak je jugolefto. Oni to nece jer znaju da bi to samo koristilo za pranje novca. A lefto i kriminal... ma nikako, nebi oni to. To je razlog da samo kriminalci domoljubi rintaju, stvaraju i rade jer imaju sumnjive poslove na umu. Pravi pravedni ljevicar zbog toga nece da radi on kao postenjak samo pljuje.

VL
PP
Pucvala_premium.2
20:15 08.07.2021.

Misli plenki , da nema ovog Rimca trebalo bi ga izmislit , ovo nema nikakvog smisla , dovedes Njemicu da isprosis novca za prezivjet a onda pokazes kako kupujes Njemacku firmu , trebali su joj pokazat kamensko i Orljavu, vise bi novca dobili

VL
DU
Deleted user
12:19 09.07.2021.

Ako je ovaj lik čist u glavi.... Povećao je kapacitet baterije za duplo? Pa to je za Nobelovu nagradu.

VL
BS
@bserver
01:32 10.07.2021.

Taj momak treba imati daleko veći utjecaj na budućnost RH od predsjednika sabora, premijera, predsjednika države svih saborskih zastupnika i ministara. Koji mu nisu ni do koljena. On živi u 22 stoljeću. Oni u 19 tom. Još se uz nesebičnu pomoć Pupavca, Jezko i Truležić bore s ustačama. Još mu dodajte dečke iz Infobipa i EU je tu!

VL
GE
Germanicus
22:13 08.07.2021.

Onaj anemicni lik sve vise grimasama i gestikuacijama lici na Foresta Gumpa.

VL
Avatar acivij
acivij
16:29 09.07.2021.

Ovi u Porscheu očigledno nisu znali što su baterije dok nisu došli kod Rimca! ................................................................................................................................................................................. Test za kupnju Bugattija položen navodnim stavljanjem jačih baterija u Panameru! ............................................................................................. Priča za dječji vrtić i prva dva razreda osnovne škole!

VL
Avatar Beuff
Beuff
06:56 09.07.2021.

baterije .....hahahahaha.....to je sve.....Von der Leyen: Impresionirana sam!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.