Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.03.2022. u 14:33

Čak i ako se Biden oslanja na izvrsne američke obavještajne podatke, ova taktika čini se vrlo rizičnom

Komentara 25

MA
Manolo46
15:22 31.03.2022.

Nije samo tih 8 riječi. Prvo je odgovarajući na hipotetsko novinarsko pitanje a što ozbiljni političari nikad ne čine, rekao da će Amerika baciti kemijske otrove. Zatim je na druženju u kampu američke vojske u Poljskoj rekao vojnicima da će uskoro ići u Ukrajinu. A onda je na kraju sve zasolio s ovih 8 riječi. I u sva tri slučaja je služba za odnose s javnošću Bijele kuće izdavala priopćenje u kojem se demantira samog Bidena, dakle nadređenu osobu. I iza sva ta tri demantija jasno se vidi ruka Jakea Sullivana. Dakle o čemu pričamo, kompletna trenutna američka vlast je korumpirana, nesposobna, lažljiva, licemjerna, prevtrljiva, odnosno tako su i došli na vlast tako i vladaju a čitav svijet trpi posljedice, a najviše ukrajinski civili. Da su izbori u Americi 2020. bili slobodni, pošteni i regularni Trump bi ostao predsjednik i ništa od ovog se ne bi dogodilo. I to je jedina istina a sve ostalo su priče za malu djecu, nepismene i neinformirane.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:39 31.03.2022.

I Hi..era se tetošilo dok nije cijeli svijet zaratio.

UG
ugroženi
15:38 31.03.2022.

Ne znam zašto se Amerikanci toliko uzbuđuju oko toga što je Biden rekao o Putinu. Pa mi koji smo šaka jada se ne uzbuđujemo oko toga što mlati Grlić Radman. Dapače, to nam podiže self-esteem i djeluje poticajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije