Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajni bal

Rijetka prilika da se u našem kraju vidi "ples na špicama"

balet (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.01.2013.
u 11:50

Osim u baletu, posjetitelji će moći uživati u brojim drugim plesnim i glazbenim točkama, kao i vrhunskim delicijama. Ulaznice po 300 i 450 kn mogu se kupiti na blagajni varaždinskog HNK-a.

Osim vrlo rijetkih gostovanja baletnih ansambala u varaždinskom HNK, Varaždinci, Međimurci i Koprivničanci kako bi uživali u klasičnom baletu moraju potegnuti čak do Zagreba. Rijetku priliku da vide “ples na špicama” ipak će imati u petak 1. veljače na varaždinskom Sjajnom balu na kojem gostuju solisti iz baletnog ansambla splitskog HNK.

Obavezni program

Predsjednica Hrvatsko-austrijske zajednice i jedna od organizatorica Sjajnog bala. Ingeborg Jurić, ističe kako je balet skoro pa obavezni program na Sjajnom balu. - Rijetke su godine bez baleta. Iz godine u godinu nastojimo prikazati dijelove iz najnovijih baletnih produkcija i dolaze nam ansambli od Zagreba do Splita – objasnila je Jurić. Posjetitelji bala ove godine tako će imati priliku vidjeti dvije baletne točke. Prvi će plesni par izvesti duet iz baleta Carmen, dok će u noćnom programu nastupiti drugi plesni par solista s duetom Flower iz baleta Magnum.

Dašak glamura

- Imamo veliku zastupljenost plesnih točaka pa će i oni koji ne plešu moći imati ispunjenu i zanimljivu noć - kaže Ingeborg Jurić, koju posebno veseli što se sve više mladih interesira za Sjajni bal. - Mi im nudimo da dožive dašak glamura u predivnom ambijentu – kazala je Jurić dodavši kako ugođaju pridonosi i obavezna večernja toaleta u kojoj dame, ali i gospoda, blistaju na plesnom podiju. Osim u baletu, posjetitelji će moći uživati u brojim drugim plesnim i glazbenim točkama, kao i vrhunskim delicijama. Ulaznice po 300 i 450 kn mogu se kupiti na blagajni varaždinskog HNK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije