Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao

Rijeka: Pretukao vozača čijom je vožnjom bio nezadovoljan

policija
08.09.2010.
u 15:01

Policija pronašla i prijavila mladića (20) koji je napao Riječanina (28) u Istarskoj ulici.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 28-godišnjem Riječaninu policija je Općinskome državnom odvjetništvu kazneno prijavila dvadesetogodišnjaka, također Riječanina. Mlađi Riječanin je 28-godišnjaka napao u ranim jutarnjim satima 4. rujna u Istarskoj ulici zbog razmirica u prometu.

Mlađi se muškarac svojim Suzukijem zadarskih registarskih oznaka kretao iza napadnutog 28-godišnjaka koji je vozio Citroen Xsaru riječkih oznaka i u jednom mu je trenutku prepriječio put. Obojica su izašla iz automobila, a mlađi je muškarac tada najprije verbalno, a potom i fizički nasrnuo na starijeg.

Udario ga je više puta tako da je pao na tlo, a potom ga je nastavio tući nogama po glavi i tijelu. Napadnuti muškarac potražio je pomoć na Hitnom medicinskom prijmu na Sušaku gdje je ustanovljeno da je riječ o teškim ozljedama pa je obaviještena policija koja je pronašla napadača.

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:16 08.09.2010.

u zagrebačkom \"prometu\" ima takvih čobana koji su štap čobanski zamijenili mobitelom i jedva natucaju hrvatski da ti dođe žao metka u određenim situacijama,posebno ovi pripadnici tzv. zlatne mladeži koji se kureče BMW X6 i i čime sve ne ii mogu potpuno nekažnjeno gazit sirotinju i starce. Dobe pokoji mjesec zatvora pa tatini sinovi i kćeri dobiju još jaču terensku \"pilu\" da bi se tu i tamo sigurno prevezli preko pokoje raskopane ceste i izgladnjelog penzionera

AL
azra lazarevic
08:25 09.09.2010.

evo to je naša kultura samo šake rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije