Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORJELO UZ PRUGU
Povratak na članak

Rijeka odahnula. Lokalizirani požari koji su prijetili kućama

Požari koji su proteklih dana plamtjeli diljem Dalmacije većinom su ugašeni ili stavljeni pod kontrolu. Gori još kod Trilja i Bijelog vrha

Komentari 1

OB
-obrisani-
19:03 18.07.2012.

Nema nam ravnih po požarima. Gotovo sam siguran da nitko ne traga za počiniteljima, da nitko ne kažnjava počinitelja, da nitko ni ne evidentira koliko to košta. Jer da netko vodi računa valjda bi vidio da preventivom možemomo učiniti više. Zar ne bi bilo jeftinije zaposliti protupožarne čuvare tijekom sezone umjesto ovoga što nam se dešava svake sezone osobito u Dalmaciji. Sramota je, i smiješno je gledati i slušati o tome svake sezone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.