Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći moli za pomoć

Na području Rijeke nestala Milka Kolanović

Foto: Facebook/Iva Kolenović
21.08.2017.
u 11:19

Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamnosmeđu kosu

U subotu 19. kolovoza, na području Srdoča u Rijeci nestala je Milka Kolanović.

Na Facebooku je njezina kći Iva Kolanović objavila post u kojem traži pomoć u pronalasku majke.

>

– U subotu 19. 8. 2017. na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Simica oko 6 sati poslijepodne udaljila se naša mama – Milka Kolanović. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamnosmeđu kosu. Ne znam koju odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke – napisala je Iva Kolanović i dodala da se bilo kakve informacije mogu javiti na broj telefona 098 327 299 ili u II. policijsku postaju Rijeka.

Komentara 1

OB
ObrenM
14:55 21.08.2017.

Radi klimax.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije