Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jačanje turističkih kapaciteta

Rijeka dobila Hilton resort vrijedan 105 milijuna eura

Rijeka: Pri kraju su radovi na izgradnji hotela Hilton Costabella Beach Resort&Spa
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
01.07.2021.
u 19:08

Novi Hilton Costabella Beach Resort goste dočekuje s 132 sobe te 62 vile i apartmana

Riječki turizam od jučer je bogatiji za Hilton Costabella Beach Resort and Spa sa 132 sobe i 62 vile i apartmana. Novi Hiltonov resort, smješten na potezu prema Opatiji, ima svoju plažu i vlastito sidrište, spa&health klub na 3700 kvadratnih metara te fitness-centar otvoren 24 sata. U resortu je i šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran Nebo Restaurant&Lounge na vrhu hotela, koji vodi najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč i koji je prije ovog resorta radio u lovranskom restoranu Draga di Lovrana.

Češki investitor JTH Holding u luksuzni resort u Rijeci uložio je, inače, više od 105 milijuna eura. Glavni direktor Jaroslav Třešňák, koji je na gradilištu često i noćio, ne krije zadovoljstvo.

– Moj je san ispunjen. Ovo će, uvjeren sam, biti mjesto u koje će dolaziti tisuće gostiju, ali i koje je otvorilo brojna radna mjesta te pozicioniralo destinaciju na mnogo viši nivo ponude turističkog smještaja. Uvjeren sam da će se taj trend i nastaviti – ističe J. Třešňák.

Za goste željne mira

Hiltonov izvršni potpredsjednik zadužen za regiju EMEA Simon Vincent također vjeruje da će novi riječki resort privlačiti cijeli niz različitih gostiju željnih odmora u miru na jadranskoj obali. – Znamo da diljem svijeta postoji goruća želja za putovanjima i da ljudi jedva čekaju rezervirati putovanja u inozemna odredišta. S obzirom na to da se svuda u svijetu postepeno ukidaju postojeća ograničenja, veselimo se ponovnom susretu s gostima u našim hotelima i činjenici da ćemo biti domaćini ponovnim okupljanjima članova obitelji i prijatelja. Samo ove godine u Europi planiramo otvoriti 40 novih Hiltonovih objekata i jedva čekamo započeti s novom erom putovanja – ističe S. Vincent.

O raskošnom izgledu i interijeru inspiriranom jadranskim načinom života govorio je Gary Steffen, direktor zadužen za globalne brendove tvrtke Hilton. Kaže kako je Hilton Rijeka Costabella izniman resort i sjajan dodatak Hiltonovu globalnom portfelju hotela i restorana.

– Elegantan dizajn hotela, nadahnut krajem u kojem se nalazi, u sebi spaja udobnost i raskoš, kao i bogatu gastronomsku ponudu i predanost pružanju svrhovite usluge te će svim gostima koji dođu u naš resort osigurati doista nezaboravna iskustva – obećava Gary Steffen, direktor zadužen za globalne brendove tvrtke Hilton Hotels and Resorts.

Domaćini su, naravno, vodili računa i o visokim standardima vezano uz pandemiju koronavirusa pa kažu kako, osim uživanja u svim sadržajima, gosti resorta mogu biti sasvim bezbrižni od prijave do odjave zahvaljujući Hiltonovom programu CleanStay.

Nema ulaska u sobu

Među mjerama koje taj program predviđa posebno ističu oznaku Hilton CleanStay Room Seal. Ona jamči da u sobu nitko nije ulazio nakon što je u potpunosti očišćena i dezinficirana, ali i češće čišćenje svih zajedničkih prostora te fleksibilne usluge hotelskog domaćinstva.

Hotel je dio nagrađivanog programa vjernosti gostiju Hilton Honors, koji pokriva 18 Hiltonovih hotelskih brendova pa članovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije