Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđeni bjegunci

Riječki sud zatražio da dr. Ognjen Šimić kaznu izdržava u BiH

ognjen šimić
Zvonimir Ćorić
17.03.2010.
u 17:00

Kirurg je zbog primanja mita osuđen na kaznu zatvora od pet godina.

Dan nakon što je ministar pravosuđa izjavio da je od predsjednika Vrhovnog suda zatražio da sudovi postupe prema nedavnom sporazumu s BiH o izdržavanju kazni zatvora pravomoćno osuđenih bjegunaca, Županijski sud u Rijeci sudu u BiH uputio je molbu za preuzimanje izvršenja kazne zatvora za dr. Ognjena Šimića. Kirurg je zbog primanja mita osuđen na kaznu zatvora od pet godina.

Komentara 5

Avatar punkufer
punkufer
20:18 17.03.2010.

Zločin je počinjen u Hrvatskoj i zato bi kaznu trebao služiti u Hrvatskoj.

FR
franc
17:46 17.03.2010.

Pa zar je dr.Šimić kriminalnu radnju primanja mita počinio u BiH ili Hrvatskoj? Opet je to novi biser hrvatskog krivosuđa : vjerojatno je dogovor da će Šimić tamo raditi u zatvorskoj bolnici i imati sve moguće povlastice te brzo pomilovanje. Vratite ga u Hrvatsku, nek lopov ide u Lepoglavu! Dr.Šimić je oštetio hrvatske građane i osramotio hrvatske liječnike!

BO
bomba
11:24 18.03.2010.

Znate li da je ovaj kirurg jedan od cjenjenijih u Njemačkoj. Da je skoro sav svoj radni vijek proveo u Njemačkoj i da mu je supruga Njemica. Da je u Njemačkoj zarađivao više nego u što bi zarađivao u Hrvatskoj. I pored svih opiranja njegove supruge da ne napušta Njemačku i dobar posao on se odlučio doći u Hrvatsku. Znam da ima svega i svašta u bolnicama i sam sam to iskusio, ali mi je sumnjivo da samo jedan doktor u RH ima ovakav status, i to doktor koji je svo svoje znanje stekao radeći u Njemačkoj i na poziv kolega iz struke u Hrvatskoj došao raditi i osposobiti domaće osoblje za neku bolju budučnost zdrastva u RH Ne opravdavam doktora, ali mi je malo sumnjivo da sav svoj radni vijek ovako glupo upropasti. Možda ima još ljudi koji su u ovo umiješani jer montirani procesi imaju najviše svjedoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije