Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOLNO ZLOSTAVLJANJE
Povratak na članak

Riječki pedofil preko Facebooka vrbovao djevojčice i nagovarao ih na susrete uživo

Nije poznato je li Riječanin jedan od uhićenih u sklopu akcije tijekom koje je "pao" i međimurski pjevač Josip Katalenić

Komentari 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:37 22.02.2016.

kastracija i zatvor

VL
ZL
zlatnirat
17:22 23.02.2016.

Dobro je sto su ga uhvatili cestitka policiji nije to danas lako kad znamo da su takvi zakonom zasticeni ali je sad na redu sudstvo RH poznato da salje podobne osobe na lijecenje u CH ili skolovanje.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:28 23.02.2016.

ŠPonekad se pitam je li ovo društvo pravedno a prije sveg normalno ... zakon dozvoljava istopolne brakove unatoč protivljenju većine ( demokracija, hm na dijelu ) a onda nabija kazne ovakvim likovima koji jesu za osudu što je ma i da je 10 tb slika pohranio u tami svoje učmale sobe. Pa da je hladno oružje u pitanju kazne su možemo reći dosta manje.Ne ide mi to na istu vagu.

VL
Avatar crna25
crna25
17:54 22.02.2016.

Novinar Beti jel? Pa jel možes prodat tekst a da ne spomeneš Katalenića?? Sto nisi kopao da dodes i do imena ovog dotičnog..a taj ti nece dat toliko klikova i pregleda. Jad i bjeda novinarstva..

VL
Avatar navijač
navijač
07:51 23.02.2016.

Novinaru biraj riječi da nebi završio kao "homofob" ili ustaša. I gospoda pedofili imaju svoja prava, po zadnjem zakonu koji su donijeligospoda četnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.