Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen

Riječka policija pronašla napadača na taksista Cammea

taxi cammeo
Goran Kovačić/PIXSELL
12.07.2011.
u 11:08

Taksist i putnik sukobili su se zbog neplaćanja vožnje. Policija je pronašla i odbačeni nož kojim je počinitelj ozlijedio vozača.

Riječka policija pronašla je muškarca koji je 10. srpnja nožem ubo taksista tvrtke Taxi Cammeo. Ispostavilo se kako je riječ o 20-godišnjaku iz Viškova

Policija je pronašla i odbačeni nož kojim je počinitelj ozlijedio vozača.

Nakon konzultacija sa Županijskim državnim odvjetništvom redovitim se putem podnosi kaznena prijava zbog teškog tjelesnog ozljeđivanja, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Taksist i putnik sukobili su se zbog neplaćanja vožnje. Napadači su nakon vožnje izašli iz Stojkovićeva taksija i pobjegli, no on nije htio odustati. Krenuo je u potragu za njima te ih našao nedaleko od Žabice, u Ciottinoj ulici gdje su se oko 1.30 sati dogodili sukob  i ranjavanje. Kada su shvatili da ih je taksist pronašao, razbježali su se, osim jednog koji se odlučio razračunati s Stojkovićem. U tom je sukobu ranio taksista, zadavši mu dvije ubodne rane, u lijevu nadlakticu i trbuh.

Ključne riječi

Komentara 8

TA
tatamlata
11:41 12.07.2011.

Sad prvo mjesec dana hladjenja zbog osnovane sumnje za pokusaj ubojstva a onda sto prije sud i pravednu kaznu.

TO
tommycro
12:07 12.07.2011.

jedina pravedna kazna je 5 godina teškog rada u logoru , a ne sjedenje i nerad u pritvoru.. nakon5 god na primjerice golom otoku i da je predviđen za obradu kamena i 14 sati rada ..dotični bi naučio lekciju.. ako nebi radio napravio bi samicu i ubacio poskoka u nutra pa nek vidi što je bolje.. to bih ja napravio sa ovakvima

OB
-obrisani-
16:04 12.07.2011.

nije kriv dok se ne dokaže !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije