Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maltretirao je šef

Riječanki HEP mora platiti 30 tisuća kuna zbog mobbinga

\'sudnica_Arhiva VL_Crn_25081\'
Arhiva VL
13.02.2012.
u 10:29

Riječ je o jednoj od prvih pravomoćnih presuda za mobbing u Hrvatskoj, donosi Novi list

Riječanki Hildegardi Superini HEP mora platiti 30 tisuća kuna zbog zlostavljanja na poslu. Odluka je to Županijskog suda u Rijeci koji je potvrdio prvostupanjsku presudu Općinskog suda. Riječ je o jednoj od prvih pravomoćnih presuda za mobbing u Hrvatskoj, donosi Novi list.

Hildegardu Superinu na radnom je mjestu uznemiravao direktor Damir Lučić i to po spolnoj i nacionalnoj osnovi zbog čega je ona otišla u prijevremenu mirovinu.

Pred dvojicom svjedoka Lučić je H. Superinu nazvao "talijanska kurvetina" te ju je dulji period uznemiravao uvredljivim, neprijateljskim i ponižavajućim ponašanjem, pretrpavao je poslom i diskriminirao na razne načine.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Bandit
11:38 13.02.2012.

Pravedno bi bilo da taj idiot dobije odma otkaz i bez prava da bude ikakav sefic a ne direktor,a taoj jadnici dati 300000 kuna i to od njegovog kapitala.. njegovog kapitala..

TI
tirkizna
12:39 13.02.2012.

Oklem je taj Damir Lučić? Frustrirani punoglavac koji ništa drugo i nije naučio u životu nego liječiti svoj kompleks manje vrijednosti iživljavanjem nad svojim suradnicama. Vjerujem da bi mu neki drugi muški suradnik vec odavno razbio nos. Zanima me zašto taj lik nije dobio i obavezu liječenja na psihijatriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije