Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odveli ga u italiju

Riječanin pobjegao otmičarima odjevenim u policijske odore

igor fehir
Goran Kovačić/PIXSELL
01.07.2012.
u 14:28

Igor je, ispričala nam je njegova majka Ružica, bratu Alenu poslao poruku da je bio otet, lakše izranjavan, ali je, poručio je obitelji, uspio pobjeći i doći do bolnice u Vicenzi

Mladi Riječanin, 24-godišnji Igor Fehir kojem se 28. lipnja oko 15 sati izgubio svaki trag, a zbog čega su podaci o njegovu nestanku objavljeni i na internetskim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba pronađen je u subotu 30. lipnja. U potragu za Igorom uključili su se i prijatelji na Facebooku. Njegov otac Rudolf Fehir u subotu nam je tek kratko kazao kako je pronađen u inozemstvu, ne želeći otkriti na kojoj lokaciji.

No, dan kasnije saznalo se da se Igor nalazi u Vicenzi, talijanskom gradu udaljenom oko 300 kilometara od Rijeke. Okolnosti pod kojima je ovaj mladić nestao pokušava rasvijetliti talijanska policija, a po njegovom povratku u Hrvatsku isto će učiniti i hrvatska policija. Moramo s njime razgovarati i utvrditi okolnosti nestanka, u kontaktu smo s talijanskom policijom, potvrdila nam je Mirjana Kulaš zadužena za odnose s javnošću u PU primorsko-goranskoj. Naime, mnogo je pitanja što se zapravo dogodilo s Igorom Fehirom, inače studentom četvrte godine Medicinskog fakulteta u Rijeci, koji je u četvrtak poslijepodne, odjeven u biciklističku majicu i hlače, iz obiteljske kuće na riječkoj adresi Bartola Kašića 14, krenuo na vožnju biciklom. Dva su dana roditelji i njegova braća, Alen i Antonio živjeli u neizvjesnosti i strahu, kada je stigla sretna vijest. Igor je, ispričala nam je njegova majka Ružica, bratu Alenu poslao poruku da je bio otet, lakše izranjavan, ali je, poručio je obitelji, uspio pobjeći i doći do bolnice u Vicenzi. Meni je bitno da je živ i zdrav, čula sam se s njime, kazala je. 

- Rekao mi je da ne brinem i da će mi se brzo vratiti. Sutra će još biti saslušan u policiji u Trevisu, ne znam zašto i koliko će to trajati, ali je tako rekao. U našem prvom kontaktu kazao je da su ga otela trojica preodjevena u odore hrvatskih policajca, mi ne znamo ništa niti želimo nagađati, čekamo da se vrati i da ispriča što se zapravo dogodilo - kazala je Ružica Fehir. Mladić je Riječanin u subotu popodne pregledan u bolnici u Vicenzi, a istoga dana u Italiju su krenula njegova dva starija brata s kojima će se Igor, nakon saslušanja u Italiji, vratiti u Rijeku.

Komentara 23

Avatar Darko zg
Darko zg
15:19 01.07.2012.

To je uobičajena pojava kod nas da nas zlostavljaju oni od kojih bi trebali zaštićeni.U ovom tekstu nije navedeno jesu li bili u službi ili van službe,ma to je i onako nebitno...

FE
Felicijen
15:48 01.07.2012.

Sad su i dečke uključili u trgovinu bijelim robljem ?!

DA
Dalmos12
18:00 01.07.2012.

Taj je gledao puno film-ova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije