Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa im nije sveto

Riječanin ometao vjernike u crkvi na Trsatu pa prekršajno kažnjen

crkva, misa
Tomislav Miličević/Pixsell
12.06.2012.
u 14:20

Policija traga za kradljivcem koji je iz crkve u Vukovarskoj ulici ukrao pozlaćene krune i žezlo s kipa Majke Božje, a kaznila je mladića koji je ometao misu

Jutarnju misu u ponedjeljak u svetištu Majke Božje Trsatske vjernici nisu mogli poslušati u miru. Oko 9 sati 22-godišnji Riječanin u automobilu Opel Corsa našičkih oznaka dovezao se i vozio u krugu svetišta gdje je inače automobilima zabranjen ulaz , a potom je ušao u crkvu i neprimjerenim ponašanjem ometao vjernike. Policija ga je uspjela smiriti i odvesti na kriminalističko istraživanje nakon kojega je prekršajno kažnjen zbog remećenja javnog reda i mira, a njegov je automobil iz kruga svetišta odvezao pauk .

Istoga dana policiji je dojavljeno da je prethodne noći nepoznata osoba iz Crkve Marije Pomoćnice u Vukovarskoj ulici ukrala pozlaćene krune i žezlo s kipa Majke Božje. Šteta je procijenjena na oko dvije tisuće kuna, a policija traga za kradljivcem i ukradenim predmetima.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:59 12.06.2012.

Čudno, kako se kod nas radi pomislio sam da će mu dodijeliti spomenicu, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije