Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o ljubljanskoj banci
Povratak na članak

'Riječ je o ucjeni. Čini mi se da će vlada dijelom toj ucjeni popustiti.'

- Diplomacija kao diplomacija. Mislim da bi se susjedi prvi trebali i ponašati kao pravi prvi susjedi – vjeruje Komadina.

Komentari 10

SE
sestrićna
15:41 31.01.2013.

a komu mi to nismo popustili?

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
15:43 31.01.2013.

Za početak ovo nisu "europrlamentarci" nego promatrači u EU parlamentu. Bilo bi zanimljivo vidjeti na koliko su sjednica zbilja ibli i za to dobili dnevnica, vjerojatno ne previše. Vuljanić mi je inače izuzetno simpatičan, sječam se kako je prije otprilikeke godine dana pjevao Laburistima kako je on prestar i bolesten, kako će on podržati mlade. Pogledajte kako se najedanput sjajno oporavio pa ima snage i za Sabor i za EU, osim naravno ako sebe ne račune pod mlade.

VL
OB
-obrisani-
15:50 31.01.2013.

Sve novine Slovenske, Bosanske, Srpske i ostale iz okruženja pišu a Hrvatske šute , kako je brat od premijera Milanovića podigao kredit u Ljubljanskoj banci od 3,25 milijuna eura odobrenom po sumnjivim kriterijima za svoju firmu , a radnika ima 0 (nula) , a jamci su mu bili roditelji (otac milicioner u Ex Yu) , kredit je podignut 2007 godine i nije vraćena ni jedna lipa kredita , i sada će vlada premijera Milanovića pristati na ucjenu Slovenaca da se sudski spor u Hrvatskoj protiv Ljubljanske banke ukine da bi Slovenije ratificirala Hrvatski ulazak u EU ! Pročitajte na portalu "Dnevno" sve informacije o ovam sramotnom slučaju, jer će ovo modernatori Večernjeg izbrisati ! Uskoro ćemo imati slučaj Sanader broj 2 !

VL
Avatar maraaa
maraaa
16:14 31.01.2013.

hrvatski narodi ne smiju dozvoliti da ovi pristanu na ucjenu.ako ne dozvole ulazak neka im bude nisu ovo igre bez granica.

VL
NA
Nadalinaaa
16:15 31.01.2013.

Sasha76, Upravo tako! Dok svi mediji u "regionu" bruje o aferi godine u koju je upletena obitelj Milanović s NLB (novom ljubljanskom bankom) i Hrvatskom Poštom, glavni hrvatski mediji i dalje se prave da ih ta informacija ne zanima! Poslije će biti u čudu, kao i sa Sanaderom.

VL
KA
kajinx
16:28 31.01.2013.

Čini mi se da će hrvatska vlada dijelom toj ucjeni popustiti. To štediše trebaju odlučiti, a ne oni čiji nisu novci. Ustvari, dajte im Krk, Cres, Hvar.

VL
BA
babanko
17:10 31.01.2013.

TIH par miliona eur ce M**anović pridodati dugu RH

VL
LJ
ljimonad
17:33 31.01.2013.

Čitam ovaj tekst i nešto mi baš nije jasno. Imam pred son+bom tekst u kojem lijepo piše da su se Hrvatska i Slovenija dogovorili, da idu na međunarodni sud zbog Ljubljanske banke. Tada nije bilo nikih tužbi od strane Hrvatskih sudova. Pojavili su se najedanput prošle godine i sve ovo zakuhali. Ako vjerujemo sebi da imamo pravo, čemu onda i tužbe kod kuče, kada čemo dobiti na međunarodnom sudu. Ne odobravam ovoga što nam rade zlovenci, ali jih u potpunosti razumijem. UI mi bismo se na njihovom mjestu ponašali isto. A te kvazi priče kako EU i SAD pritišču naše susjede, to su pričice za malu djecu naših novinarčiča iz sjedišta EU, koji morajo tako ivještavati po direktivi. Nažalost susjedi nam mogu dobranu zapapriti, a to jim mi jednostavno sa tvrdim stavovima nečemo moči spriječiti. Najbolje je jedino da idemo kao ovnovi kroz vrata i radimo i govorimo kao Riječki gradonačelnik, pa čemo ove sezone imati samo upad turizma od cca 25%, koliko nam čine susjedi, koji su uz to i za razliku od Nijemaca, austrijanaca, Nizozemaca ili Engleza i dobri trošitelji Eura izvan pansiona.

VL
OB
-obrisani-
18:34 31.01.2013.

Sram te bilo ! Pri raspodjeli imovine bivše države uzeli ste 16 posto (umjesto 13) jer ste u slovensku imovinu računali i štedne uloge Lubljanske banke od Vardara do Triglava. No kada je tako obračunate depozite trebalo i isplatiti, potpunootpuno ste promijenili ploču! ---- 31.01.2013. u 18:31h BratCroat je napisao/la:

VL
CV
crna vrana
20:28 31.01.2013.

Kad dobiješ povoljan kredit u Fankfurtu za koji nemaš nikakvih referenci, zaboli te kukuruz za neke štediše iz tamo neke Rvacke. To je poruka i pouka svima koji se ponadaše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.