Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ga nema

Ridgeback Koda nestao je prije godinu dana, jeste li ga vidjeli?

Foto: Privatni album
1/4
28.09.2017.
u 21:36

Prepoznatljiv je po bijeloj mrlji u obliku slova y na prsima. Nalazniku se nudi i nagrada, a informacije možete javiti na 091/63-00-409

Rodezijski gonič lavova, ridgeback Koda, nestao je iz hotela za pse u kojem je bio na čuvanju. Prošla je godina dana od tada, njegova obitelj obavijestila je sve veterinare, udruge, lovce, čak i udruge diljem Europske unije.

Niti jedna dojava, niti jedan znak gdje bi Koda moga biti. Čak ni potvrda da ga više nema. Njegova obitelj otvorila je i Facebook stranicu u želji da se povežu s drugim vlasnicima pasa. Na godišnjicu Kodinog nestanka napisali su:

"Jučer je bilo točno godinu dana kako je naš pas Koda nestao. Oni koji nas prate znaju što smo sve poduzeli kako bismo ga našli. Na žalost, ništa od toga nije dalo nikakve rezultate. Kode nema, gdje je nitko ne zna, ili zna a ne želi nam reći. Da vam sad pišem o tome koliko nam nedostaje ili kako se osjećamo stvarno nema smisla, jer ne postoje riječi kojima bismo mogli to opisati. Nema ga i vjerojatno ga više nikada nećemo vidjet. Što dalje? Iskreno, ne znamo više, ne znamo gdje da tražimo ili što da napravimo. Ne mislimo odustati od potrage i tražit ćemo ga i dalje. Zahvaljujemo se svima koji ste nam pomogli u potrazi na bilo koji način. Još jednom vas molimo da ne zaboravite Kodu i da sherate njegovu stranicu, jer nada ipak umire zadnja. Možda nas jednog dana netko nazove i kaže da je našao našeg Kodu".

Koda je prepoznatljiv po crti na leđima, gdje mu dlaka raste u suprotnom smjeru. Uz to, ima bijelu mrlju na prsima u obliku slova y i bijelo na prstima na stražnjima šapama. Nalazniku se nudi i novčana nagrada, obitelj daje 8000 kuna. Ako imate informacije, nazovite 091/6300409.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stipe123
23:09 28.09.2017.

Često viđam kerove sa slovom U na čelu, al' ovog sa Y na grudima stvarno nisam video.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije