Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPO GA STAJAO RIBOLOV

Ribolovac lovio podvodnom puškom kada se ne smije, kažnjen s ukupno 7500 kuna

Zablaće: Ribar čisti i priprema mreže za sljedeći ribolov
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
12.04.2022.
u 14:15

U ilegalnom ribolovu 41-godišnjaka je zatekla posada ophodnog policijskog plovila Policijske postaje Senj u 00.05

Noćni ribolov skup je stajao jednog 41-godišnjaka kojeg je policija zatekla u noći na 12. travnja kako ribolovi u moru kod Rača.

Kako je priopćila policija, u ilegalnom ribolovu 41-godišnjaka je zatekla posada ophodnog policijskog plovila Policijske postaje Senj  u 00.05.  

Ribu je lovio je s podvodnom puškom u vrijeme kada je ribolov podvodnom puškom zabranjen a to je od zalaska do izlaska sunca. Zbog toga je dobio novčanu kaznu o od 5000 kuna.

Osim toga, utvrđeno je da  nije ishodovao dozvolu za ribolov na moru, pa je "zaradio" još jedan prekršajni nalog od 2000 kuna. Osim toga, nije bio ni propisno označen plutačom ili bovom za što je kažnjen s dodatnih 500 kuna. 

>> VIDEO Petrinjci su ogorčeni grafitima koji su se proteklih dana pojavili u gradu

Komentara 1

TR
tratincica68
16:37 19.04.2022.

Jel se drzava naila od tih 7500.zanima nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije