Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Ribiči-branitelji uređuju jezero i tako se rehabilitiraju

Foto: Miroslav Flego
1/2
24.03.2014.
u 13:01

Sredstva su namjenski trošena za provedbu Memorijala "Dvanaest redarstvenika"

Športsko ribolovno društvo "Jezera Banja" iz Vinkovaca je u prošloj godini dobilo značajna sredstva od Ministarstva branitelja za provedbu projekta "Rehabilitacija hrvatskih branitelja i HRVI kroz natjecanja u športskom ribolovu i uređenju jezera Banja" budući su većina članova branitelji.

- Sredstva su namjenski trošena za provedbu Memorijala "Dvanaest redarstvenika", natjecanja organiziranih na jezerima Banja za članove društva, za natjecanja članova društva u organizaciji drugih športsko ribolovnih udruga, kupovinu sredstava za uređenje okoliša na Banji, za poribljavanje oba jezera te za izradu šest informacijskih ploča s pravilima ponašanja na jezerima Banja.

Nakon posađenih 206 sadnica lipe i jasena postavili smo i šest metalnih ploča koje sadrže pravila ponašanje na jezerima Banja, a koja je donio Izvršni odbor društva. Pravila su određena i usvojena sukladno Ugovoru koje je ŠRD "Jezera Banja" sklopilo s Gradom Vinkovcima i Županijskim športskim ribolovnim savezom s nakanom bolje informiranosti svih korisnika prostora na Banji, a u cilju zaštite jezera, ribljeg fonda i okoliša na Banji - kaže Željko Mikić, predsjednik ŠRD "jezera Banja" dodajući kako će uskoro osnovati ribočuvarsku službu i ribočuvari će nadzirati ponašaju li se gosti Jezera Banja u skladu s onim što piše na tablama.

>> Treća ribolovna udruga u jednom selu ipak je previše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije