Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolektivni ugovor

Ribić: Moguć je preokret pa od sporazuma neće biti ništa

sindikati,vlada,spomenka avberšek,vilim ribić (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
08.07.2012.
u 14:45

Ako iz Zakona o reprezentativnosti ne maknu odredbu o jačanju strukovnih sindikata, od potpisivanja sigurno neće biti ništa, poručuje Ribić.

Čelnik Matice hrvatskih sindikata čelnik Vilim Ribić najavio je na Hrvatskom radiju da je u pregovorima sindikata i Vlade moguć preokret, pa od potpisivanja sporazuma koje se očekuje u srijedu možda ipak ne bude ništa. To bi značilo neuspjeh i otkazivanje kolektivnog ugovora.

Ribić je, kako prenosi HRT, poručio Vladi da ako iz Zakona o reprezentativnosti, koji su poslali u Sabor, ne maknu odredbu o jačanju strukovnih sindikata, od potpisivanja sigurno neće biti ništa, a za rujan je najavio štrajkove.

Komentara 36

SI
sitnalov
15:26 08.07.2012.

Taj ribić je ****** prve klase. Živi ko bubreg u loju.

ST
stefj
16:06 08.07.2012.

Taj Ribić je na vrijeme shvatio da nije za struku, prijetio mu je otkaz jer nije mogao magistrirati, pa se čovjek okrenuo politici. Što mu fali, ima moć, ucijenjuje građane i vladu, ima primanja koja da radi u struci može samo sanjati i to je to. Kakva stuka, kakvo znanje, samo lajanje...

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
15:07 08.07.2012.

Sindikalče Ribić. Ti mi nešto smrdiš. Godinama nas maltretiraš i bulazniš. Još ti točak nije otpao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije