Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Rezultati na web stranicama

16. lipnja 2006. u 20:02 3 prikaza

Od četvrtka predvečer rezultati svih škola, razreda i učenika dostupni su ispitnim koordinatorima koji ih mogu svojom šifrom "skinuti" s web stranica. Velika većina to je učinila još u četvrtak uvečer, a manji se broj njih time bavio jučer ujutro.

Četrdesetak ravnatelja najboljih gimnazija imalo je razloga za veselje, najveći broj oni čije su se škole "utopile" u prosjek tješio se "zlatnom sredinom", a ravnatelji čiji su učenici pokazali ispodprosječno znanje imaju ozbiljne razloge za zabrinutost. Među njima jučer je zavladao muk, a voljni za razgovor nisu ni ravnatelji škola koje nisu opravdale svoj "elitni" status.

Mediji našu školu nikad nisu svrstavali u elitne, ali znao sam da smo među najboljima, što su pokazali i nacionalni ispiti. To je velik iskorak za naše obrazovanje: napokon je moguće objektivno izmjeriti znanje i vještine učenika na znanstveno utemeljen način kaže ravnatelj Šesnaeste gimnazije Ante Gulin.

Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku