Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Rezultati doktora Pernara se vide: Zagreb je na rubu epidemije ospica

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.09.2019.
u 11:48

Poznato je da su hrvatski policajci veliki ljubitelji pisane riječi. Posebno vole čitati što na društvenim mrežama pišu novinari, pa ne čudi da su uočili da ih je Gordan Duhaček uvrijedio na Twitteru

SUBOTA, 14.9.

Ako imate problema s nekakvom kaznenom prijavom, najbolje vam je pronaći nekoga zamjenika državnog odvjetnika, koji renovira kupatilo ili želi kupiti polovni automobil. Sve što trebate je ljubazno ga upitati treba li pomoć i pripremiti 3000 eura, koje će tužitelju netko odnijeti. Ono što nikako ne smijete je pričati o tome u automobilu, kojeg su policajci ozvučili, jer će vas USKOK uhititi skupa s tužiteljem...

NEDJELJA, 15.9.

Naša predsjednica Kolinda, voli razne stvari. Voli nogomet, voli nogometaše, voli Trumpa, Putina, voli se potući s Mirkom Miočićem ili pročitati djeci bajku. Ne voli Titove biste, ali obožava povijest. Više puta nas je iznenadila pričama o svom teškom djetinjstvu u komunističkom gulagu zvanom Jugoslavija, ali to da se u Jugi nije smjela pjevati popevka koja tada još nije bila stvorena, to nam je prvi glas!

PONEDJELJAK, 16.9.

Poznato je da su hrvatski policajci veliki ljubitelji pisane riječi. Posebno vole čitati što na društvenim mrežama pišu novinari, pa ne čudi da su uočili da ih je Gordan Duhaček uvrijedio na Twitteru. Osim toga, uvrijedio je i Vilu Velebita. Normalno, kako je Hrvatska veliki prijatelj Erdoganove Turske, policajci su pitali Tayyipa što da rade s Duhačekom, pa je novinar završio u reštu. Dobro da nisu zvali Putina.

UTORAK, 17.9.

Živi zid se raspada, rejting im je sve lošiji, ali njihova ostavština ostaje. Već se vide rezultati velikog istraživanje koje je poduzeo liječnički konzilij Živog zida, na čelu s doktorom Pernarom, koji je u međuvremenu dao petama vjetra. Doktor Pernar i njegove kolege, ekskluzivno su otkrili da je cijepljenje zlo i podvala mafioza iz farmaceutskih kuća. Prvi rezultati se vide. Zagreb je na rubu epidemije ospica. 

SRIJEDA, 18.9.

Skandal u Zagrebu! UEFA ne može vjerovati i već sprema kaznu protiv Dinama. Kažu da to nisu očekivali od gospodskog Zagreba. Što je bilo? Pa, igralo se prvo kolo Lige prvaka i Dinamu u goste došla Atalanta iz Bergama i s njima još oko 3000 navijača. I što im Dinamovci naprave? Daju im četiri gola! Pogotovo se istaknuo bezobrazni mladi Purger sa Srednjaka, Mislav Oršić, koji im je sam uvalio tri!

ČETVRTAK, 19.9.

Masovna uhićenja po Zagrebu! Privedeno je više stotina građana u koordiniranoj akciji zagrebačke policije i njihovih kolega iz Gruda u Hercegovini. Uhićeni su zatečeni kako kopaju rupe na javnim površinama oko Gradskog poglavarstva, u Bužanovoj ulici u Zagrebu i oko jedne kuće u Poganoj Vlaki kod Gruda. Iz policije neslužbeno kažu da su kopači tražili knjigu dužnika koju je zakopao Milan Bandić.

PETAK, 20.9.

Slavlje diljem Hrvatske. Građani su u Zadru izišli na ulice. Slavi se pobjeda pravne države. Kalmeta je nevin kao rosa! Godinama su masoni i komunisti pisali da je naš Božidar na čelu korupcijske hobotnice, a on jadan nije imao pojma da netko pljačka lovu iz HAC-a i na druge načine. Osuđena su tri njegova suradnika, ali na kraće kazne, pa će brzo vani. Nije Kalmeta Duhaček pa da leži u zatvoru!

VIDEO Gradonačelnik Zadra Branko Dukić o oslobađajućoj presudi za Božidara Kalmetu:

Komentara 8

IA
iam
12:12 21.09.2019.

s mirkom miocicem?

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:12 21.09.2019.

Eto drugovi, pokažite solidarnost....

MA
MarkoMaras
17:03 21.09.2019.

Nije Kalmeta Duhaček, ali nije ni Duhaček bećar Čolaković, očito. Kad se tada osudilo slobodu govora, ovaj je novinar mudro šutio zajedno sa svima ostalima. Dok se ne dirne u kolegu, gaženje građanskih sloboda je OK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije