Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOZO PAVKOVIČ
Povratak na članak

Rezultat izbora: Nakon Dodika, Bakira i Čovića, opet Dodik, Bakir i Čović

Ni na ovim lokalnim izborima nije došlo ni do kakvoga ozbiljnijeg zaokreta ni u jednom od triju nacionalnih biračkih tijela u BiH. Sada, kada su poznati rezultati i za grado/načelnike i za lokalne parlamente, razvidno je da na ideološkoj i nacionalnoj razini nema baš nikakvih promjena

Komentari 8

ZA
zagabria5
10:23 01.12.2020.

Za druge me ne briga za koga glasaju ali čudi me da naši u BIH glasaju za partiju koja ih uništava već 20 godina. Raselili ih skoro potpuno i još glasaju za iste. To se zove mazohizam

VL
ML
Mladjan
11:36 01.12.2020.

Vodu vari, vodu hladi, pa opet, pa opet....

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:11 01.12.2020.

A isto će biti i sa Čovićem ako izgubi u Mostaru !

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:10 01.12.2020.

Pavković " u ništa " ! Kad izgubiš glavne gradove bez obzira što nasljednici imaju slične političke stavove to je naznaka kraja jedne političke figure. I Dodika i Izetbegovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.