Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival čokolade

Rezanjem carske torte otvoren opatijski Festival čokolade

festival cokolade (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
04.12.2010.
u 13:40

Tortu dugačku 12 metara saboljm je prerezao gradonačelnik Ivo Dujmić. Ovoga vikenda Opatija je postala kraljicom čokolade, kavane i hoteli nude čokoladane delicije, koktele, napitke i raznovrsne vrste čokolada i kolača...

Točne u podne zvona crkve Sv. Jakova označila su danas svečani trenutak opatijskog Festivala čokolade - rezanje carske čokoladne torte dugačke 12 metara na terasi hotela Imperial. Gradonačelniku Ivi Dujmiću pripala je čast da prvi zareže tortu, i to starom austro ugarskom sabljom, a 750 komada ukusne slastice planulo je u sat vremena.

Ovoga vikenda Opatija je postala kraljicom čokolade, kavane i hoteli nude čokoladane delicije, koktele, napitke i raznovrsne vrste čokolada i kolača, čak i one ukrašene zlatnim nitima. Posjetitelji mogu vidjeti pravu proizvodnu liniju za proizvodnju pralina, a na šetnici na Slatini posebna je atrakcija velika čokoladna fontana.

Komentara 5

SA
sanjin003
15:30 04.12.2010.

ajd nek i to jednom čujem u životu,da netko ne voli čokoladu :)

OB
-obrisani-
14:18 04.12.2010.

A zato su otišli suci na neku onu \"konferenciju\"... :-)))

OB
-obrisani-
14:41 04.12.2010.

Tko voli nek izvoli,ja nevolim cokoladu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije