Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Revolucija Donalda Trumpa po mjeri naroda

Trump je nepogrešivo detektirao nezadovoljstvo pojedinih skupina i prema njima usmjerio svoje poruke

Komentari 1

IN
Interstellar
10:50 11.11.2016.

"Mediji prikazali Trumpa kao moralnu nakazu..." Da, samo kakvi su to "moralni" mediji da mogu tako suditi, a "gledati kroz prste" Hillary, koja je prava moralna nakaza. Ako ništa drugo, kako može žena, koja je tobože pobornica "ženskih prava" i emancipacije prijeći preko svih erotskih afera svoga muža (sigurno ne iz ljubavi) i nastaviti živjeti u braku koji je evidentno ugovor iz interesa? I tolerirati seksualne muža svoje pomoćnice, koja navodno o tome ništa nije znala? A i privatni serveri su O. K., to je - moralno? Trump je samo običan, grešan čovjek koji to ne krije, Hillary moralno izopačena do nepodnošljivosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.