Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike na zakon

Revoltirani suci: Ministrov novi režim plaća nas degradira

22.10.2022.
u 10:00

UHS je pozvao predsjednika Vrhovnog suda i/ili Opću i/ili proširenu sjednicu VS-a da zauzmu stav, a što je u intervjuu za Večernjakov Obzor predsjednik Radovan Dobronić već i najavio.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:02 22.10.2022.

Ako sucima podignu plaće možda budu predmete rješavali i prije isteka 30 godina?

Avatar lapolapo
lapolapo
11:10 22.10.2022.

@koji suci,to su licitari svi rade na crno,SOLARNO naplaćuju ječemu/imućnijem u postupku,moja sestra dobije izvanredni otkaz nakon 13 godina uzornog rada,potpuno nezakonito, i ona što gleda Liku vidi Ameriku,svoje povjerenje prikloni "uglednom" poslodavcu sve činjenice i materijalni dokazi nisu bitni,pojeo vuk magare..

BO
Boccachio
10:27 22.10.2022.

S obzirom koliko lose radite svoj posao i na sto nam je pravosuđe spalo ciji ste vi krucijalni kotacic nije ni cudo Sad ce jos vise bit skupocjenih satova na vasim rukama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?