Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska komisija

Reuters: Neven Mimica će biti povjerenik za pomorstvo i ribarstvo

Neven Mimica
Foto: DPA/PIXSELL
09.09.2014.
u 23:52

Reuters je objavio nacrt podjele mjesta prema državama i popis novih povjerenika.

Reuters je u utorak objavio da će Neven Mimica u novoj Europskoj komisiji Jeana Claudea Junckera biti povjerenik za pomorske i ribarske politike.

Jean Claude Juncker će u srijedu službeno objaviti sastav "nove vlade EU". Reuters je objavio nacrt podjele mjesta prema državama i popis novih povjerenika.

Iako se spominjalo da bi Mimica mogao dobiti bolji resor regionalne politike, prema ovom nacrtu na tu će poziciju Rumunjka Corina Cretu, dok će se hrvatski povjerenik brinuti za resor pomorstva i ribarstva.

>>Juncker sastavlja Komisiju: Fondove EU kontrolirat će Neven Mimica?

>>Mimici mjesto povjerenika za ribarstvo ako ga ne izgura Maltežanka

Komentara 6

TH
than
00:36 10.09.2014.

Hahaha. Izgleda da je tamo svatko Katica za sve...

Avatar alojzijelojzek1967
alojzijelojzek1967
08:07 10.09.2014.

To će raditi jednako kvalitetno kao da je povjerenik za istraživanje utjecaja isparavanja tla na prinos batata u Gvatemali. Taj o pravim poslovima nema veze jer je uvijek radio samo u partiji.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
10:10 10.09.2014.

Eto nesto za razmisljanje EUJanezu (HaskaPravda)....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije