Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITE KRIŠKE

U restoranu naručio pizzu, no ono što je dobio – naljutilo ga je!

Pizza
Foto: Thinkstock
15.02.2019.
u 13:41

Kriške pizze koje je dobio bile su neravnomjerne i različitih veličina, što je dalo naslutiti da je restoran spojio ostatke pizze prethodnih gostiju

Nakon što je u restoranu Chuck E. Cheese naručio pizzu, youtuber Shane Dawson primijetio je nešto neobično kod njezinih kriški. Naime, kriške pizze koje je dobio bile su neravnomjerne i različitih veličina, što je dalo naslutiti da je restoran spojio ostatke pizze prethodnih gostiju. Shane je optužio djelatnike restorana, a oglasili su se iz Chuck E. Cheesea i opovrgnuli optužbe, prenosi Metro

– Tvrdnje o Chuck E. Cheeseu i našoj pizzi su lažne. Naše pizze napravljene su po narudžbi i pripremamo svježe tijesto u restoranu, što znači da nije uvijek savršeno uobličeno, ali je uvijek ukusno – kazali su iz restorana.

– Rezač je vrlo velik i težak, tako da katkada imamo poteškoća pri pokušaju izrezivanja pizze. Zbog toga su kriške različitih veličina – dodali su. 

>>Testirali smo pizzu u Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 4

NE
Neo001
13:45 15.02.2019.

Racionalno posovanje. Šteta bacati hranu

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:43 17.02.2019.

pa toga ima i kod nas...

Avatar willi66
willi66
15:45 15.02.2019.

puzzle pizza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije