Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proračun eu

Ressler: 'Hrvatskoj je na raspolaganju dvostruko više sredstava, to je prilika za osnaživanje'

Karlo Ressler
Foto: Klub zastupnika EPP-a
1/4
21.07.2020.
u 14:14

Zastupnik Karlo Ressler ističe kako je kompromisni dogovor povijesni trenutak u vrijeme globalne pandemije

Dogovor o proračunu Europske unije je postignut, a predsjednik Europskog parlamenta David Sassoli sazvao je izvanrednu plenarnu sjednicu za četvrtak, 23. srpnja, na kojoj će se raspravljati o zaključcima koje je usvojilo Vijeće. U skladu s Ugovorom o funkcioniranju Europske unije, Europski parlament treba dati svoju suglasnost na prijedlog Višegodišnjeg financijskog okvira.

Kao izvjestitelj Europske pučke stranke (EPP) za proračun Europske unije za 2021. godinu, zastupnik Karlo Ressler (HDZ/EPP) istaknuo je kako je kompromisni dogovor povijesni trenutak u vrijeme globalne pandemije i najveće krize od osnivanja Europske unije.

“Za Hrvatsku je predviđeno oko 22 milijarde eura odnosno dvostruko više nego u proteklih sedam godina. To je prilika za osnaživanje Hrvatske, podršku poduzetnicima, gospodarski oporavak i digitalnu transformaciju”, istaknuo je zastupnik Ressler.

VIDEO Postignut dogovor: Hrvatska od Europske Unije dobiva 22 milijarde eura

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:34 21.07.2020.

A to je osigurano naravno zahvaljujući aktivnostima gospodina Reslera, jel tako?

DU
Deleted user
14:45 21.07.2020.

Tata Šeks je "osnažio" mnoge "domoljupce" a ne pada jabuka daleko od stabla!

SA
sani1
14:34 21.07.2020.

A što se sad ovaj nobody javlja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije