Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO DESNICU
Povratak na članak

Republikanski kandidat za predsjednika Amerike – crnac?

Senator Tim Scott šokira ljevicu i oduševljava američke konzervativce

Komentari 2

NO
NoHo
22:02 17.05.2021.

Tim Scott je visoko moralan covjek, koji ima snage reci istinu. Lani su mu Republikanci povjerili incijativu za reformu policije u domenu federalne vlasti, njegov program je bio izuzetan korak u pravom smjeru, ali su mu Demokrati srusili kvorum, dokk su njihovi medijski placenici blokirali bilo kakve vijesti o tome. Demokrati kreiraju i izmisljaju sukobe, ruse drustvo samo da izvuku korist i povecaju svoju moc, i bojkotiraje sve one koji pokusavaju naci suvislo rjesenje.

VL
Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
00:34 18.05.2021.

Zanimljiv manevar, to bi lako moglo upaliti. Što nisu prije majke ti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.