Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Represivni aparat držao je Most, Agrokor se dogodio njemu

Most se postavljao poput partizanskog komesara, bez kojega zapovjednik nije mogao ništa. Sve dok se partija ne složi

Komentari 28

JA
jadrmatic
12:56 30.04.2017.

Agrokor se jednostavno dogodio, nije se dogodio ni Mostu ni HDZ-u, svaki balon od sapunice jednom mora puknuti, kadda to odluče oni kojima je bio dužan. Agrokorova prošlost je od manje političke važnosti, ovdje su ulozi budućnost Agrokora. Koliko god neka firma bila u dugovima i bankrotirana, ona uvijek ima neku vrijednost. Agrokor radi promet od 40-50 milijardi kuna, to što ne može vraćati stare dugove ne znači da i dalje nije zlatna koka. Most i HDZ ovdje imaju različite scenarije, i na tome počiva sukob. Kad je puknula afera, Most je napravio sve da Agrokor uništi do kraja, da ga uništi, da i formalno bankrotira, i da onda bude razmrvljen na male komadiće. To je Božo Petrov otvoreno govorio. Dobro znamo da u takvoj situaciji Agrokor više ne bi bio u stanju vratiti ni kunu duga bankama, niti bi mogao platiti dugove dobavljačima i seljacima, vrijedio bi manje od apsolutne nule, manje od starog željeza. Tada bi dijelove Agrokora jeftino kupili Mostovi sponzori Roglić i austrijski mešetari s kojima Most odavno ima deal, još od afere Grizli, i to u prvom redu Konzum, a onda i druge brendove, Ledo i Jamnicu, a poljoprivreda bi onda potpuno propala, i sva bi se hrana uvozila, a još bi nam na leđima i ostao dobar dio Agrokora. To je Most i to je strategija Bože Petrova, umaskirana u tobožnje razotkrivanje kriminala i hapšenje Gazde, koji je odavno ispao iz igre, ostao je samo kao predmet mržnje od strane zapjenjenih sljedbenika Bože Petrova i njegovih austrijsih pokrovitelja.

VL
GA
galus92
12:32 30.04.2017.

Sad su gotovi jer su odrezani od vlasti i od medija, koji su ih u prijašnjim razdibljima lansirali u političku orbitu!

VL
AL
Alego
12:54 30.04.2017.

odlično napisano, točno u sridu. Kokošari obični.

VL
MA
marrkorrrr
11:54 30.04.2017.

Ovi diletanti iz Metkovića i okolice, dokazali su da nisu sposobni biti ni na čelu lokalne poljoprivredne zadruge.

VL
TP
tugomir.pokas
14:25 30.04.2017.

Jako liči na sponzorirani članak.

VL
MA
mariocar
17:48 01.05.2017.

Obožavam HDZ-ove kolumniste. Po njima med i mlijeko, a ono lopovluk i krađa. Sramoto.

VL
MI
Mimizo
13:39 30.04.2017.

most je najveća prevara dopustili su da ih sdp dva puta navuče prvo sa karamarkom za što ih je on i tužio jer nije bio u sukobu interesa nego u mogućem sukobu a sada i ove neutemeljene izjave samo u svrhu lokalnih izbora i jedini mogući premijerov potez je bio da najuri most i neka sada sjede u društvu onih koji su ih po drugi put povukli za nos jer je očito je sad to njihovo društvo i njima pripadaju

VL
KA
karlodrago
12:15 30.04.2017.

Zastavnik Orepić se ponaša kao da je još uvje u JNA.

VL
TO
tolitol
12:15 30.04.2017.

Most je kriv za Agrokor jer je imao ministarstvo unutarnjih poslova, ali za Agrokor nije odgovoran ministar financija koji je u vladu stigao iz tog istog Agrokora i tvrdio do prije tri mjeseca da je u Agrokoru stanje u redu. Svaka čast na rezoniranju.

VL
EB
EBasZato
10:12 03.05.2017.

Od samog početka tvrdim da nitko ne ulaže svoje novce da bi spasio nekakvog Todorića pa čak niti da bi spasio Agrokor. Prvenstveno ulažu da bi brod održali na površini i pokupili s njega što god se može. Nakon toga sve će ovisiti o situaciji. Nepromišljenim bankrotom bi brod brzo potonuo, a i sva vrijednost na njemu bila bi uništena kako za Agrokor tako i za banke, vjerovnike i dobavljače.

VL
NE
netkonešto
14:53 30.04.2017.

Ivankoviću ne brini... Judini škudi će ti sjesti na račun. Sram te bilo. Je'l ti ostalo i malo od tog (debelog) obraza !?

VL
Avatar bodavica
bodavica
13:29 30.04.2017.

Agrokor je stvorio Tuđman u koliziji sa Todorićem i Most sa time nema ništa jer kad je tajkun Todorić krenuo u osvajanje Mosta njje bilo ni u snovima

VL
DU
Deleted user
12:14 30.04.2017.

Ovo su 'fake news'!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.