Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno upucavanje

Reporterku tijekom javljanja uživo pozvao na spoj

upucavanje
Foto: Youtube Screenshot
1/2
02.05.2014.
u 16:00

Reporterka je muškarca upitala živi li na tom području, a on joj je odgovorio: Vau, jako si lijepa hoćeš li otići na spoj nekada?

KTLA-ova reporterka u srijedu je izvještavala o požaru u južnoj Kaliforniji, no tijekom javljanja uživo muškarac od kojeg je uzimala izjavu pozvao ju je na spoj, javljaju američki mediji.

Reporterka je muškarca upitala živi li na tom području, a on joj je odgovorio: Vau, jako si lijepa hoćeš li otići na spoj nekada?

Novinarka je čini se odlučila ignorirati njegovo pitanje. Kazala je muškarcu koji nije nosio majicu da je uživo na televiziji i nastavila ga ispitivati o požaru.

>> [VIDEO] Srpskoj voditeljici usred javljanja uživo 'izletjela' psovka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije