Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJSKI PROBLEMI
Povratak na članak

Reportaža s granice: 'Hrvate stavljaju u karantenu, bojimo se, ne možemo ni do groblja'

Načelnica općine Klana Željka Šarčević Grgić kaže da su problemi počeli prije dva mjeseca, kad su još bili na slovenskoj žutoj listi.

Komentari 5

DU
Deleted user
20:33 06.09.2020.

Smatram da posjete grobljima u aituaciji globalne pandemije zaista nisu prioritet. Slovenija čini što može. Slovenija mora zaštititi svoje građane i naciinalne interese. Nisam upućen, ali za razliku od Hrvatske; Slovenija nije na popisu nepoželjnih destinacija. Evo....dam se razuvjeriti.

VL
KG
KG002
18:39 06.09.2020.

Apsolutna je laž da puštaju ljude koji imaju nekretninu. Živimo u neposrednoj blizini granice sa Slovenijom i nikoga ne puštaju, imamo preko nekretninu, ne možemo ni po račune! Granična policija vraća ljude s granice! Zvali smo veleposlanstvo, oni su nam otvoreno rekli da ne mogu ništa i da Slovenci to rade jer mogu!!! Jer naša država ne brine o našim građanima koji u Sloveniji imaju nekretnine, zemlju i u konačnici rodbinu dok Slovenci komotno dolaze na Jadran u svoje nekretnine! *** ... nas u zdrav mozak jer mogu! A naše političare nije briga!

VL
BU
bumbar11111
15:00 08.09.2020.

Koji Dudeki!!! Neka pucaju po odgovornima u svojoj državi. NJihovi su vođe cjelo ljeto obmanjivali domaču i svijetsku javnost debelim lažima, kako bi sebi spasili guzice!!!!

VL
HO
hosko
19:34 06.09.2020.

Dajte ljudi smirite se. Pa spasili smo turističku sezonu. Ok sad su nas svi zatvorili, svi odreda iz Europe i Svijeta su bez ikakve kontrole bezbrižno brčkali guze u našem moru, i partijali, a sad ćemo kao rezultat toga biti u izolaciji idućih pola godine, oke ima i to neku svoju malu cijenu. Ali morate shvatiti da bi bez te odluke propali noćni klubovi, birtije i strani hoteli. Obavezno uvesti opet striktni lockdown, do 5 mjeseca iduće godine, svesti brojke zaraženih na nulu, i onda ćemo opet biti korona-free destinacija i moći pustiti slobodno tada opet sve strane turiste bez kontrole u HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.