Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednik Lette
Povratak na članak

Renzi će biti treći premijer ustoličen bez izbora

Renzi bi već u ponedjeljak mogao prisegnuti sa svojim ministrima i zatim zatražiti povjerenje parlamenta. Dakako, traju nagađanja oko imena budućih ministara.

Komentari 3

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:27 15.02.2014.

Lettu je podržavao i narod i međunarodna zajednica, imao je i unutrašnju i vanjsku podršku,što se ne može reči za Berlusconija i Montija. Stare marxističke ideje koje je imala lijevica su razlog zašto je Berlusconi tako dugo bio na vlasti, Stare marxističke ideje koje je imala lijevica su razlog zašto je Berlusconi tako dugo bio na vlasti, dok je luzerska lijevica samo kukala i gubila na svim izborima...oni su Renziju najviše podmetali nogu i postavljali mu prepreke, logično, jer su branili svoje privilegije... čak su im bile važnije te privilegije od pobjede na izborima...ali ih je on na kraju uspio sve izdriblati, jednog po jednog

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:33 16.02.2014.

@Herceg&Hrvatska...ako je istina da je politika umjetnost, kako reče Bismarck, onda je Matteo Renzi - Mozart...a od talenata treba učiti...ja ti savjetujem da proučiš Machiavellija...možda onda budeš nešto razumio. "Svatko vidi kako izgledaš, ali ih malo zna ono što jesi."" Niccolo Machiavelli,"Vladar" (Firenze,1469 - Firenze, 1527)

VL
DU
Deleted user
12:29 16.02.2014.

Pogledajte dobro tu facu i on da vodi nekoga?Svi nasi politicari su bolji od ovoga na fotografiji.Kada taj prica samo malata rukama ,vrti prste i klima glavom u tom cirkusu,Italija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.