Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nisu glasine

Iznenadilo ih što su otkrili u podu škole tijekom obnove: Mislili smo da je to mit

škola
Foto: Google Street View
07.08.2019.
u 10:30

Čuo sam priče da su roditelji i školsko osoblje zakopali krokodila ispod škole negdje između dva svjetska rata. Mislio sam da je to stari mit i nisam se puno obazirao na to, priča ravnatelj škole

Glasine da se ispod jedne osnovne škole u južnom Walesu nalazi zakopan krokodil napokon su se obistinile.

Iako su mnogi mislili da je riječ o običnom mitu, ispostavilo se da su priče bile istinite.

Naime, prilikom renovacije škole Ysgol Gynradd Gymraeg Bodringallt u gradu Rhondda, građevinari su pronašli ostatke krokodila, piše The Sun.

– Čuo sam priče da su roditelji i školsko osoblje zakopali krokodila ispod škole negdje između dva svjetska rata. Mislio sam da je to stari mit i nisam se puno obazirao na to sve do četvrtka ujutro kada sam otišao provjeriti kako teku građevinski radovi u školi. Na podu hodnika ležao je krokodil – ispričao je ravnatelj škole Neil Pike.

Vjeruje se kako je životinju 1920-ih školi poklonio lokalni vojnik koji je služio u Prvom svjetskom ratu. Riječ je navodno o kajmanu, gmazu iz reda krokodila.

Ostatke životinje najvjerojatnije će izložiti u školi te pokrenuti projekt kojim će djecu učiti o njegovom podrijetlu.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
golf4141
12:53 07.08.2019.

Godina 2125, pri renoviranju Sabora u kafeteriji pronađen kostur Vladimirusa Shexa. Mislilo se da je mit, no on je stvarno bio pokopan na svom omiljenom mjestu, uz boce, burad i pljoske koje je tako volio...

DH
dalibor.hren
12:08 07.08.2019.

Udarna vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije