Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

'Oni dani u mjesecu' violinista Ladislava Ilčića

Izgleda da žene o menstruacijskim ciklusima ne žele slušati iz usta savjetnika u Ministarstvu kulture mjerodavnog za sindikalna pitanja

Komentari 8

DU
Deleted user
18:22 31.01.2018.

Ovaj "satirični" uradak upućuje na neospornu činjenicu da gospođa novinarka ne barata niti osnovnim biološkim činjenicama,niti je dnevno-politički informirana , niti razumije ili,još gore,namjerno pogrešno interpretira izjave Ilčića. Navijačko novinarstvo. Drugačije,izgleda,niti ne postoji.

VL
JP
josip.pivar11
18:38 31.01.2018.

Što se sve čini iz jedne obične izjave koja je konačno utemeljena na medicinskim pokazateljima. A da se bavimo važnijim temama?

VL
GU
Gustirna
19:33 31.01.2018.

Izgkeda da ova nije ni kada je bila mlada imala pms...inace crveni afz kadar po svemu sudeci nikada ni ne dobiju pms...pitaj druga bauka...pa se napokon prebaci na svog srbina lalovca koji mlati, pod zastitom partijskog dorha i partije, odd raka bolesnu suprugu..

VL
MI
Miki
20:32 31.01.2018.

Ono kad glumi pametnu a ispadne bedasta.To joj se, u zadnje vrijeme često događa.Čemu nervoza, Rašovićka?

VL
DU
Deleted user
20:12 31.01.2018.

Dakle, prema ovoj novinarki evolucija JEDNAKO djeluje. U kojem svemiru, Renata? Da ti nisi, srećo, pobrkala inteligentni dizajn i evoluciju? Sjedi, jedinica ko zgrada.

VL
DJ
djakputnik
08:25 01.02.2018.

Čini se da jedino u Hrvatskoj treba ponoviti borbe za ženska prava. Ovakvi primati kao što je Ilčić i oni koji ga podržavaju, vraćaju Hrvatsku u srednji vijek. Treba paziti da se Ilčić ne poigra sa šibicama, jer bi mogao početi paliti te vještice dok imaju mengu. Ljudi bez mozga. Oni pismeniji iz te grupacije nešto pročitaju i tumače "po Vuku" - onako kako je napisano. Bez razmišljanja, jer ih to umara.

VL
IG
Igggy
16:46 31.01.2018.

Njemu možda ide dobro, no napaćenim građankama i građanima ove jadne zemlje sve lošije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.