Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav u austriji

Renata (43): Otkako smo dobili kćer, moj Erwin (16) skuplja petice

renata
Bild
20.09.2012.
u 20:40

Rukometna trenerica Renata zavela je svog mladog učenika Erwina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 mjeseca uvjetno zbog seksualnog iskorištavanja djeteta

“Otkako smo dobili kćer, moj Erwin je postao jako marljiv. Samo uči i donosi same petice. Želio bi što prije naći dobar posao da može hraniti svoju obitelj,” ponosno kazuje 43-godišnja Hrvatica Renata Juras, koja je tri tjedna u braku sa 16-godišnjim Austrijancem Erwinom.

>>Hrvatica (43) i njen bivši učenik (16) vjenčali se pokraj Beča

Neobični ljubavni par prije dva mjeseca dobio je kćerčicu Noemi. Podsjetimo, rukometna trenerica Renata zavela je svog mladog učenika Erwina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 mjeseca uvjetno zbog seksualnog iskorištavanja djeteta. Erwinova majka osam je godina mlađa od njegove supruge Renate.

– Živimo normalnim bračnim životom. Erwin se diže u 6 ujutro, složi si doručak i vlakom ode u školu. Ja sam doma, kuham, a popodne zajedno ručamo – kazala je Renata za njemački Bild koji ih je posjetio u njihovu malom stanu pokraj Beča.

No, u kupaonici vidi se razlika u godinama. Uz Erwinovu kremu za pubertetske bubuljice nalazi se Renatin puder za prikrivanje bora.

U Erwinovoj školskoj torbi je i slika kćeri Noemi. Renata iz prvog braka ima dvije kćeri. Jedna je Erwinova vršnjakinja, a drugoj je 21 godina. – Njih dvije su mi prijateljice, a istodobno i dadilje – kaže Erwin, koji kad ne uči najradije igra Playstation. Noćni izlasci s vršnjacima, kaže, nimalo ga ne zanimaju. Par je uvjeren da će njihova ljubav trajati vječno.

Komentara 31

CP
copy paste
21:35 20.09.2012.

stvarno čudna situacija i moglo bi se polemizirat oko svega toga,ali ako mali ''proizvodi mliječ'',po prirodnim zakonitostima on više nije dijete nego bi dapače mogao (i trebao)imati djecu.naravno,civilizacija je izmislila svoje zakone,koji opet s druge strane imaju svoje uporište i opravadanja.u povijesti su takve kao on u tim godinama slali na ratišta s oružjem u rukama s naređenjem ubijanja neprijatelja pod svaku cijenu...dakle ako osoba u tim godinama može ubiti,onda je ovo puno bolja solucija i manje zlo,ako se uopće zlom može i smije nazvati.sto ljudi,a milijun čudi.....

VI
vilica
22:05 20.09.2012.

Pa ako dobiva petice onda je sve ok, da su slabije ocjene situacija bi bila za osudu, no ovako...da pukneš od smijeha :))))

IL
iluzionist
09:11 21.09.2012.

krajnji rezultat i ako se rastanu je dijete koje su napravili. po mom bolje to nego današnji konji od 35 god koji žive sa starcima i cekaju da nešto padne s neba. osim toga mali skuplja petice, da su četvorke bilo bi za osudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije