17.06.2014. u 12:00

Sanader se pomirio sa sudbinom da umjesto u hotelu Plaza mora boraviti u remetinečkom zatvorskom pansionu

Ivo Sanader, bivši premijer, kojeg je Josipović nazvao veleizdajnikom zbog primanja mita za ugovor Ine i MOL-a te mu oduzeo državna odlikovanja, pomirio se sa sudbinom da umjesto u hotelu Plaza mora boraviti u remetinečkom zatvorskom pansionu. Putem svojih odvjetnika poručio je u Jutarnjem kako mu je ipak ispunjena jedna želja iz djetinjstva. Sanader, naime, smatra da „u Remetincu živi samostanskim životom“, a ionako je, poručuje, „u mladosti želio živjeti u samostanu“. Vidjelo se to i po njegovu poniznom, asketskom i kreposnom načinu premijerskog života u siromaštvu i pokori.  

Žrtva nasilja novinaru izjavila da nije gej, ali da 
njegov dečko jest  

Marko, kuhar u invalidskoj mirovini, kojem je za potrebe teksta u Jutarnjem izmijenjeno ime, prijavio je policiji silovanje nakon što ga je momak s kojim je hodao godinu dana pretukao i seksualno zlostavljao.Nasilniku koji je završio u Remetincu sada prijeti deset godina zatvora zbog brutalnog nasilja, a žrtvi, nakon što je dobila liječničku pomoć, trebadati poduku iz elementarne logike. „Ja nisam gej, ali moj dečko jest”, izjavio je nesretni Marko novinaru Jutarnjeg.  

Gaženje gradonačelnika nije čak ni prometni prekršaj  

Ivan Kovačić, omiški gradonačelnik, preživio je, uz manje ozljede, dva uzastopna pokušaja mahnitog vozača da ga pregazi u središtu grada. Sada treba preživjeti nonšalanciju policije koja u tome ne vidi čak ni – prometni prekršaj.  

Nogometaši se ogoljeli u Brazilu, ministar u Saboru  

Siniša Varga, novi ministar zdravlja, uz najavu da će se brinuti o pravima osiguranika, požalio se u Hrvatskom saboru kako mu je kao pacijentu prije operacije slijepog crijeva povrijeđen dignitet. „Ne znam je l’ ovdje mjesto da to kažem, ali meni su međunožje brijali onak’ na javno“, pojadao se Varga, koji je time i sam izložio dio svoje privatnosti na uvid svekolikoj javnosti. Ako procijeni da mu priča o javno obrijanom međunožju ruši dignitet, uvijek može, kao i naši nogometaši, proglasiti silenzio stampa i novinare optužiti za žutilo. Jer novinari su krivi što se igrači kupaju goli na Svjetskom prvenstvu i što se novi ministar ogoljava u – Saboru.

>> Niti se Grčić rasteretio obaveza niti javnost njega

Komentara 4

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:40 17.06.2014.

Ma nije loše u Remetincu...Tamo živim 32 godine....Iza pržuna ima jedan mali stadion za rukomet, košarku, nogomet i ostalo...Odem povremeno s mladima tamo da se malo ispušem...A pošto sam već ostario pa brzo sjednem na klupu...A kada se okrenem prema zapadu vidim najpoznatiju zgradu u hrvata....i upitam se šta rade oni unutra i kako provode svoje dane.....A šta ćeš i to ti je život....

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
12:44 17.06.2014.

Bljak

Avatar Lutkica
Lutkica
17:22 17.06.2014.

hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije