Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hongkonški lanac

Rekordan ulov: Australci zaplijenili drogu vrijednu 500 mil. dolara

australija,droga sydney (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/4
31.07.2012.
u 07:32

Četvorici Kineza i trojici Australaca oduzeto je ukupno 306 kilograma kokaina i 252 kilograma heroina

Australska policija zaplijenila je u Sydneyju drogu vrijednu gotovo pola milijarde dolara (više od tri milijarde kuna). BBC piše da su narkotici pronađeni jučer tijekom akcije razbijanja tzv. hongkonškog lanca, a privedena su četiri Kineza i tri Australca.

Njima je oduzeto 306 kilograma kokaina i 252 kilograma heroina, što je najveća zapljena kokaina na australskom tlu ikada te ukupno treća najveća zapljena heroina.

Policija je najavila kako će nastaviti akciju suzbijanja ovog velikog azijsko-australskog ilegalnog lanca te da će protiv privedenih podnijeti kaznene prijave.

>>U tenisicama švercali kokain, pušteni jer im je istekao pritvor 

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:00 31.07.2012.

kaj i australci proizvode drogu???????????? to nesam znav

BD
Ben-Daniel
09:26 31.07.2012.

Minimum 40 kvrgi zatvora. Poznavao sam Chicken Wings-a koji je zavrsio sa 25 kvrgi zbog 25 kila heroina... Jbg...

CP
copy paste
22:22 31.07.2012.

nisu zaplijenili 306 kilograma kokaina nego metamfetamina,ali naravno to u večernjem listu uopće nije bitno,oni imaju važnijeg posla od kvalitetnog i točnog novinarskog izvještavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije