Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO REINER:
Povratak na članak

'Rekonstrukcija Vlade je revanšizam i kozmetički zahvat'

Dva smijenjena ministra, Ostojić i Jovanović sada će se vratiti u saborske klupe, kako je premijer Zoran Milanović rekao, ojačati Klub zastupnika SDP-a

Komentari 12

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:16 12.06.2014.

Ova tužna crvena vremena uskoro odlaze u zaboravljenu povijest... Konačno ćemo dobiti normalnu vladu i hrvatsku predsjednicu.

VL
KI
Kissinger
16:33 12.06.2014.

što te briga za riječki kadar.nego tebi karamarko dade nogu glede kandidature za predsjednika RH.toliko si ga podržavao,a on pozva riječanku KOLINDU !!

VL
NV
novo vriijeme
15:35 12.06.2014.

Kako ide ona narodna najganjavali zeca iz šume a istjerali medvjeda. Pogledaj kako se Riener uzrijao zbog smjene svog Rebarskog i političkog pajdaša Ostojića, ni različite političke opcije nisu razdvojile zajedničke interese. Farmaceutske tvrtke mora da su koroti zbog padaada Ostojića, nema više sponzoriranih putovanja, sponzoriranih znanstvenih članaka po svjetskim časopisima, istraživanja lijekova bez pristanka pacijenata, računa po stranim bankama na koje se uplaćuju honorari, sponzoriranih članstava i fotelja po europi i svjetu, a sve se na kraju srvni u nekom obliku o trošku poreznih obveznika.

VL
NV
novo vriijeme
15:45 12.06.2014.

HDZ- ov potpredsjednik Sabora očajan što je Rajko Ostojić smjenjen zbog gubitka tričavih 30 milijuna kuna po osnovi prijava samo u posljednjih mjesec dana zbog kupovine nepotrebnih aparata koji stoje u kutijama i nepotrebnih troškova u kampanji prevencije karcinoma debelog crijeva. Šta je to Reineru 30 milijuna, sitnica zbog koje nitko ne bi trebao biti smjenjen . A Sanader pak zbog iste sume dobio pet ili više godina zatvora dok Rajko ide u Sabor. Trebao bi Reiner za svog i Hebrangovog posinka biti malo kritičniji gleda njegova znanja i učinka. Željko Reiner tebe biraju i plaćaju porezni obveznici koje je Ostojić oštetio te bi trebao zastupati građane a ne svoje privatne prijatelje.

VL
NV
novo vriijeme
19:44 12.06.2014.

Kako ovog Reinera nije sram da svjesno dovodi u zabludu javnost o aferi Ostojića sa aparatima a i drugim gubitcima i proglašava štetne minstrove radnje revanšizmom. Mora da mu je Ostojić zaslužan , najblje da si ga uzme u HDZ.Z. Kada im ovo sve ne smeta.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:23 12.06.2014.

"Ljudi sve teže žive, Vlada se sve više zadužuje, BDP stalno pada kao što vidite, od kad su stupili na vlast niti jedan kvartal nije bio u pozitivi nego je samo sve više negativno. " Jel treba išta nadodati?! Aktualna Vlada ne radi svoj posao!!!

VL
SB
sumski_bandit
15:03 12.06.2014.

Zašto se zakonima ne regulira odgovornost premijera i svakog pojedinog ministra za učinjenu štetu državi?Kad bi se zakonskim putem mogli sankcionirati gore spomenutih ne bi se likovi kao milanović ni prihvatili pozicije prvog ministtra nego bi kao i ostali njegovi hohštapleri(ostali ministri) radili ono šzo jedino znaju...dakle prodavali demagogiju i maglu.

VL
PI
pixiee
12:58 13.06.2014.

Ma ova Vlada je prošlost!!

VL
MA
malimiš00
10:22 13.06.2014.

Bliži se kraj ovoj Vladi!

VL
LU
ludvig989
16:53 12.06.2014.

Ova vlada je prošlost a uskoro će prošlost postati "pravednik"!! :DD

VL
SL
_Slavonac_
15:31 12.06.2014.

samo promjena vlade moze nesto pozitivno donijeti, rekonstrukcije nemaju smisla

VL
CB
Conan Barbarin
14:31 12.06.2014.

ma milanović ništa nije rekonstruirao, od kozmetičkih promjena nema ništa i neće biti pomaka na bolje, hitno treba održati prijevremene izbore

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.