Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZBACITE GA IZ POLITIKE!'

Rekonstrukcija šokantne noći pokazala: Trump je dio kriminalne zavjere, potaknuo napad na Kongres!

24.12.2022.
u 00:07

Odbor je rekonstruirao kako je Trump svoj plan ostanka na vlasti i poništavanja rezultata izbora, na kojima je uvjerljivo poražen, pokušao ostvariti pritiscima na državno tužiteljstvo, sudove i ključne savezne države, a na koncu i potpredsjednika Mikea Pencea

Ključne riječi

Komentara 8

AN
angeorafael123
10:24 24.12.2022.

Trump je antifašist i druga strana ga mrzi.

ZI
zimerman
07:06 24.12.2022.

Da ,tako to tvrde američki ljevičari a ja bi volio da čujem i drugu stranu .

GO
goran2hr
11:13 24.12.2022.

Bez obzira na Trumpove priče, naravno kako su ga izvarali na izborima. Mogli smo gledati masu snimaka sa bizarnim događanjima (sanduci sa glasovima koji se otvaraju nakon isteka roka, promatrači koje izbacuju sa birališta pa se prozori zabijaju daskama kako ne bi mogli kroz prozore gledati što se unutra događa, brojači glasova sa BLM majicama, brojanje glasova koje se prekida zbog dolaska večeri ali se ponovno otvara u 3 u noći, anonimni listići koji stižu poštom.....). Plus medijski udar "neovisnih" mreža i medija. Sa druge strane, Trump za Hrvate nije učinio ništa dobro, po tome je isti kao i Obama i Biden.. Koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?