Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Rekoh 'baš sam blesav', a kćer mi kaže 'imaš mamu da te odblesavi'

Nema šanse da riječ oznak zamijeni brand. Pa svi ti brand managari i PR-ovci, copywriteri i spin doktori, eventi i team bildinzi, svi ti CEO-i i boardovi pa što bi ostalo od njih da se stvari nazivaju svojim imenom? U zapozorju nema sve te mistifikacije od koje backstage živi, a prije je živjela hinterbina. Bilješkinja ima najviše šanse za opstanak jer nezgodno je da žene na toj funkciji zovemo bilježnicama

Komentari 2

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
22:47 23.03.2019.

Ženski šovinizam. Ne podržavam takve seksističke izjave.

VL
ZZ
Zvir Zvirek
17:39 23.03.2019.

Negkak..Štokavci imaju bogom dane privelegije da se moru zlevati i to se još nagrađuje, a jen pravi evropski jezik, najmre Kajkavski, je zabranjeni! To neje demokracija. To denes je balkanokr(o)acija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.